icon

Větší prosvětlení šíje

tinuse
16. bře 2016

Ahoj holky.
Jsem ve 12tt a po dnesnim ultrazvuku me gynekolog opravdu vystrasil.Abych to dobre vysvetlila,miminko ma vetsi prosvetleni sije nez by melo byt.Doktora sem se moc nevyptavala,byla jsem statecna holka a domluvili sme genetiku.V pondeli 21.3. jsem objednana.Samozrejme,ze internet je dobra vec a nedalo mi to a google mi nabidnul spoustu povidani o tomhle problemu a vsude se docitam,ze je to priznak na downuv syndrom.Kamaradky me uklidnuji,ze bude vse v poradku,ale ja mam vazne strach.Stalo se nektere z vas to same? A jak to u vas dopadlo,moc dekuju,hodne mi pomuzete ☹

michaelabrazdilova
•
6. dub 2016

Jak jsi dopadla?

kristyna90
•
6. dub 2016

ahojky, take me doktor v 12. tt vystrasil s vice prosvetlenou siji.. ale ze uvidime na pristi kontrole a na genetice... dlouhe 4 tydny jsem se trapila co bude.. a vse se upravilo🙂
mam uplne normalniho, zdraveho chlapecka🙂 jen nekdy az moc akcniho🙂 drzim palce at vse vyjde a miminko mas v poradku, dej vedet🙂

bobule2015
•
7. dub 2016

Ahoj tak jak jsi dopadla? Jdu na to pristi tyden na to prosvetleni tak jsem zvedava....

tinuse
autor
•
5. kvě 2016

Jeeee holky ,omlouvam se,ale az ted mi trklo,ze by bylo dobry nasat jak sme dopadli.Vse je zatim v poradku.Ted me ceka 25.kvetna dalsi ultrazvuk ve 22 tt .Tak jsem zvedava a hlavne mooooc doufam ,ze miminko bude v poradku.Od 21.brezna sem nebyla na ultrazvuku,jen vysetreni na kresle.Uz se na prcka moc tesim a porad nevime co vlastne cekame 😢 .Takze by mi na tomhle ultrazvuku mohl doktor konecne rict,jestli holka ,nebo kluk.Ja se teda modlim za holcicku 🙂 .Ale hlavne ,at je to zdravy.V kolikatem tydnu ste se to dozvedeli vy?