Zažily jste na začátku těhotenství špinění s krví?
Dobry večer, doma mám už dvě dětičky a špinění/krvaceni, jsem nikdy v těch úspěšných těhotenství nezažila. V létě jsme si řekli, ze bychom chtěli ještě třetí. Zkusili jsme a ihned se povedlo, ale nedopadlo. Začala jsem špinit, zjistili jsme ze jsou to dvojčata, kdy nejdříve zamlklo jedno, později i druhé a musela jsem na revizi. Špinila jsem celou tu dobu (10 týdnů). Bolelo mě i hodně břicho. Oklepala jsem se a ted jsme si řekli, pojďme to zkusit znovu, opět se ihned povedlo a ja mám na testu slabou čárku, zpoždeni ms zatim jeden den, ale spinim uz několik dní úplně presne jako předchozí těhotenství- je to na toaletním papíře pokaždé když jdu na wc, utřu hlen který je zabarveny do hněda/ruzova/cervena.. takovy mix, nevim jak bych to popsala. Jsem teprve 16dpo a čárka je doopravdy slabá, mam takové tušení, ze to nevěstí nic dobrého, vzhledem k tomu, co mam za sebou. Zatim si nic nepřipouštím, nemam ani radost, ze se povedlo. Tohle mi to kazí 😭 zažila jste některá neco podobného a presto to vyšlo? Nebo neni šance? Jsou zrovna i svátky a doktoři mají dovolenou, mozna bych za normálních okolností k němu zašla a poprosila ho o nějaké ty léky na udržení nebo jak se tomu říká, ale teď nemam jak.
Souhlas s linducha90.

@klarkaa005 takhle na začátku je to buď a nebo, zašla bych do lékárny a koupila Ascorutin, zastavuje krvácení, já taky na začátku těhu krvácela a tohle mi pomohlo, brala jsem 2x2x2. Tak zkuste než bude po svátcích a dostanete se k lékaři, nebo zkusit zavolat do nemocnice...