icon

Zkušenosti s nízkým hCG v raném těhotenství: Je tu naděje?

hupice
22. pro 2021

Prosím o zkušenosti... 34DC jsem měla hcg 295, 38DC 1700. 39DC mi dělal doktor uzv, našel dutinku 7mm. Rekl, že hcg podle něj roste pomalu a čekal nález alespoň 17mm a už něco v něm. Bude mi 34, jedná se o první tehu, podařilo se nám napotreti. Přikládám foto utz. Lékař mě posílá do nemocnice na další utz a krev pro vyloučení mimodelozniho a přiklání se k neprosperujicimu tehu. Prosím máte někdo podobnou zkušenost a že by to dobré dopadlo? Přijde mi to vše hrozně brzo a nález i hcg mi přišlo v normě 🤷🏼‍♀️ovulace určitě nejdříve 16DC, možná déle. Styk 15,16,17 DC.

Zkušenosti s nízkým hCG v raném těhotenství: Je tu naděje?
Strana
z2
mishulka26
31. pro 2021

@hupice není vůbec za co 😊 pamatuji si jaké to bylo a nikomu to nepřeju jsou to nervy. Já jsem tedy brala od špinění utrogestan a ještě něco tak nevím jestli to mělo vliv na něco 😊

hupice
autor
3. led 2022

@mishulka26 tak dnes 6mm a srdíčko tluce 😍

levandule85
3. led 2022

@hupice Ted jsem na tebe zrovna myslela! Super, moc gratuluji 👍 Tveho doktora bych fakt pochvalila za to, jak te vystresoval na svatky… bylo to jeste moc brzy na srdicko a i to hcg 🤷‍♀️

hupice
autor
3. led 2022

@levandule85 to teda 🙈vlastně jediný důvod k nemocnici byl fakt na silvestra, kdy jsem začala krvácet... Teď už je hematom prý pryč a už to vidí optimisticky. Napsal mi zadanku do gennetu. Třeba má za sebou nějakou špatnou zkušenost a raději si kryl záda, kdyby to bylo mimodelozni a on měl dovolenou přes Svátky no. 😍Ale všechno dobrý dneska a byla to moc milá návštěva. Moc děkuji za podporu... Tady člověk čte vážně spíš ty špatný konce a moc mu to nepřidá 🙈

hupice
autor
3. led 2022

Každopádně doufám, že si v tom třeba pár budoucích maminek najde naději (ne, že by bylo jasné, že už všechno dobře dopadne, ale rozhodne to nabralo správný směr) 🍀🍀🍀💖💖💖🍀🍀🍀

mishulka26
3. led 2022

@hupice to je dobrá zpráva 😊 tak bude držet palce ať už všechno jde bez problémů 😉

hupice
autor
13. led 2022

Tak pokud někdo sleduje.. Dnes 8+6 dle MS, 8+1 dle uzv, všechno probíhá dobře a prcek roste

mishulka26
13. led 2022

@hupice krásná zpráva 😊 tak ať prcek dál takhle hezky roste 😉

hupice
autor
13. led 2022

@mishulka26 snad to dodá optimismus někomu s podobným průběhem 😍

palja
13. led 2022

@hupice gratuluji, krásná zpráva 🍀❤️

levandule85
13. led 2022

@hupice Stale nechapu toho tveho lekare, kdyz ti hcg rostlo normalne 🤷‍♀️ Snad se i on poucil, ze nema strasit s revizi nebo buhvi cim. Moc gratuluji a doufam, ze uz chodis jinam 😄

hupice
autor
14. led 2022

@levandule85 🙈vid. Jsem taky ráda, jak to dopadá nakonec. Ještě nemám ani těhotenskou průkazku pořád od něj 🙂 ale co... Hlavně že to dopadlo

mishulka26
14. led 2022

@hupice většina lékařů dává průkazku až po 10 tt 😊

hupice
autor
16. únor 2022

😁Tak už i první screening je úplně krásný, všechna rizika úplně dokonalá a já si koupila první tehu džíny

alyssa1
16. únor 2022

@hupice

alexkisss
16. únor 2022

V kolikatem týdnů vám dělali první screening?

hupice
autor
16. únor 2022

@alexkisss 13+4

hupice
autor
18. dub 2022

Tak kdyby někdo četl stare příspěvky a hledal naději s těžším začátkem... Teď jsem 23.tyden,druhy screening také v pořádku a má to být chlapeček. Takže i ta první půlka uspense za námi

Strana
z2