Ahoj holky dneska jsem byla na kontrole jsem 6+1 doktorka viděla gestacni a žloutkový váček,mám přijít na kontrolu 3.1 myslíte ze tam bude vidět embryo je jeste šance ?
@katanovobran tak my dneska 6mm a srdíčko tluče a hematom je prý pryč 😍
@katanovobran gratuluju 🍀
@katanovobran jeeee Káťo to je krásný 😍😍😍!!! Gratuluji
Gratuluji holky. Ja dnes podle posledni MS 5+5 hcg nic moc neroste. Gestacni i zloutkovy byl videt. Kontrola za tyden. Bojim se ze jsme zamlkly, neprosperujici. Kvuli tomu HCG. Vyrostlo mi hrozne malo. Pred tydnem jen 1821 a za dva dny 2100.
Dr neresi HCG ale rikala ze by se melo zdvojnasobovat, ale ze to mohlo byt jeste brzo. Ze se chce ridit UTZ.
@petradt1986 ty jo, držím palce! Mému dr se také hcg nelíbilo... Měla jsem 295 a pak tedy 1700 (16. a 20.12.). Posílal mě do nemocnice s mimodeloznim. Také mi asi nerostlo úplně ukázkove... Pak 23.12. 4300 a 30.12. 25000...to už nikdo neřešil, ale kdyby se to počítalo, tak určitě nerostlo ani ob den na dvojnásobek. Držím moc moc moc palce!!!!
@petradt1986 a v 5+5 jsem měla jen gestacni 7mm a můj dr mě poslal do nemocnice že to vidí spíše na mimoděložní. V 6+0 byl stále jen gestacni a v 7+0 bylo srdíčko a embryo 3,6mm. Dneska 7+3 embryo 6mm a můj dr už to vidí docela optimisticky... Ale jsem o týden pozadu dle utz. A v 5+5 jsem měla na utz vidět min než ty 🍀🍀🍀
@hupice jak te mohl hnat na mimodelozni, kdyz uz byl videt vacek v deloze?
Nekdy nestacim zirat fakt.
Ja doufam a modlim se, aby to bylo v poradku🙏
@petradt1986 ono se prý u mimoděložního dělá nějaký pseudo váček v děloze... A podle mého doktora bylo vše špatně, malý váček, hcg málo rostlo... Tak to nechtěl nechat dva týdny přes svátky a dal mi zadanku do nemocnice. Primar tam v 6+0 viděl prázdný váček na velkem utz s tím, že potvrdil děložní ale nejasná prosperita... A dál už to znáš 🙂 moc moc mooooc držím palečky!!!!!
@hupice jezisi to mi ani nerikej. Me dnes rekla ze je to v deloze. Teda videla jsem velkou cernou kulatou smouhu.
Nu ja moc nedoufam, necetla jsem snad jedinou diskuzi kde by psali, ze kdyz pomalu HCG stoupá, tak je to v poradku.
Na krev uz nejdu, jen me to total rozhodilo. Kdybych nesla, tak vim, ze mam pozitivni test a tecka. Ale nee ja musela😔
Same biochemko, tak jsem chtela jistotu, trosku jistoty, ze kdyz mam mega dalnice na testu, bude to lepsi. A prd.
Ale vam holky drzim palecky, clovek fakt porad na neco ceka, porad se strachuje.
Uz mam dve deti a toto jsem nikdy neresila. Jak je clovek starší tak se asi vic boji🍀🙏
@hupice tak to je skvělá zprava,kolik jste tedy přesně ? 😊
@katanovobran dle MS 7+3, dle uzv 6+3. Nevím kdy byla ovulace... Odhaduji že oplození bylo 16-18DC..
@petradt1986 zlatý časy kdy na to člověk přišel div ne ve třetím měsíci co... Já jsem tedy poprvé těhotná a do toho bych měla měnit zaměstnání a do toho ještě nemáme dodělány dům.. Takže sranda na všech frontách 🙈🍻🥃
@hupice úplně stejně jako já 😀
@katanovobran 🤣🤣🤣🤣Tak to si ještě užijeme co 🤣🤣🤣
@hupice spíše nebyl tolik internet. Tak se clovek tak nenervoval.
Jinak s praci to mam podobně. Koncime uolne v praci, tak ze uz bych byla i rada, aby se to rozlousklo.
Holky ja podle posledni MS mam byt 5+5. Ale dr mela nejaky meritko, a rikala 5+3. Tak jak to pocitaji ti doktori? 😁
@petradt1986 jojo, mám to takřka stejně... Jen stejne se to nejvíc rozlouskne asi az po Gennetu, což je u mě až půlka února... Kdy jdeš znovu na kontrolu?
@hupice pristi 11.1.
Ahoj holky tak ja dnes byla u dr. Dle MS pry podle dr. 6+4tt (me teda vychazi 6+6tt ) nevim jak to počítá. Ale prte odpovida 5-6 tt. Je to v poradku? 4mm s embryonálním polem a srdecni akci. Tak snad to bude ok.
@petradt1986 prý týden dva rozdíl uzv versus MS jsou úplně v pořádku a běžné... Vše je nastaveno na 28 dní cyklus a 14. den ovulace... A reálné to vše bývá později 🙂
@hupice jj ja mivam ovulaci v rozmezi 16-20DC. Tak to je možné tim.
A jak si na tom ty?
@petradt1986 tak já jsem dnes po uzv. Dle uzv 8+1, dle MS 8+6. Srdíčko jede hezky, malý vytahlo na 18mm
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@hupice tak já dneska byla u doktorky srdicko bije ❤️