icon

13. týden a pohlaví miminka. Je to chlapeček nebo holčička?

tartovka
20. bře 2026

Krásný den, myslite, ze je to spis chlapeček nebo holčička?🙂 Dekuju🙂

anonym_1429a0
20. bře 2026

Lékař ti to řekne, až si bude jistý. Ne nadarmo tak dlouho studoval.

tartovka
autor
20. bře 2026
@anonym_1429a0

Lékař ti to řekne, až si bude jistý. Ne nadarmo tak dlouho studoval.

@anonym_1429a0 Já bych se neptala. Tip ma. Ale pry u jeho nadřízeného byly od nějakých zen stížnosti, a tak muze rict pohlavi az kolem 20tt, kdy to bude jasne.

kakba
20. bře 2026
@tartovka

@anonym_1429a0 Já bych se neptala. Tip ma. Ale pry u jeho nadřízeného byly od nějakých zen stížnosti, a tak muze rict pohlavi az kolem 20tt, kdy to bude jasne.

@tartovka porodis holku nebo kluka.

tartovka
autor
20. bře 2026

Ja uz zapomněla jak tady zeny jsou k sobe nepříjemné. Poučení pro me pro příště. 😊

anetttie
20. bře 2026

Já tam možná vidím kulky. 🍀

anonym_b9c73a
21. bře 2026

Já bych řekla kluk. A na tady ty protivy hoď bobek.

drep
21. bře 2026
@anonym_b9c73a

Já bych řekla kluk. A na tady ty protivy hoď bobek.

@anonym_b9c73a ultrazvuk je dynamický, nikoliv statický, vyšetření, takže se nehodnotí jedna fotka. Když máme v některých mezinárodních zkouškách sono, tak se pouští celá smyčka. Jako negynekolog mám denně sono tak hodinu v ruce, přesto bych si netroufla ani náhodou hodnotit výsledky. Ale tady se k tomu expertně vyjadřují lidi, co viděli přesně svých šest těhotenských ultrazvuků a jedno svoje sono prsou.
To, co je mezi nohama přece nejde hodnotit, může to být druhá noha, druhá ruka, pupečník atd…

levandule_k
22. bře 2026
@tartovka

@tartovka Tak dej zpětnou vazbu jeho nadřízenému, že bys tuhle informaci ráda věděla, že jsi si vědoma limitů utz v tomhle týdnu, ale že je to pro tebe velmi důležité. Holt si to budeš muset vykomunikovat s jeho nadřizeným.

Kamarádka byla na utz a dr. se jí ptal, co si myslí, že tam vidí. Ona, že holčičku a on jí říká, že je to chlapeček.

lenka253
30. bře 2026

Jestli to, co tam jde vidět je opravdu hrbolek, vypadá to podle úhlu n kluka. Ideální záběr to ale není. Zkus na FB nub theory.

krisstina93
30. bře 2026

Z ty fotky se to nepozná, vždyť tam není videt pohlavní hrbolek, je přes něj noha.

gruyerre
30. bře 2026
@kakba

@tartovka porodis holku nebo kluka.

Jé, to jsou zase odpovědi. Těhotná holka je zvědavá, jestli je to holka nebo kluk, tak na ní buďme hnusný a zamachrujme si.

@drep nemusíš všechno brát tak vážně. Prostě je zvědavá, ona určitě nebude nikoho žalovat za to, že dal špatný tip. To, že někdo řekne, že mu to připadá podle pohlavního hrbolku jako holka, fakt neznamená, že si hraje na odborníka.

@kakba získáváš cenu za nejoriginálnější odpověď, ještě další podobně inteligentní je "bude to dítě"

drep
30. bře 2026
@gruyerre

Jé, to jsou zase odpovědi. Těhotná holka je zvědavá, jestli je to holka nebo kluk, tak na ní buďme hnusný a zamachrujme si.

@drep nemusíš všechno brát tak vážně. Prostě je zvědavá, ona určitě nebude nikoho žalovat za to, že dal špatný tip. To, že někdo řekne, že mu to připadá podle pohlavního hrbolku jako holka, fakt neznamená, že si hraje na odborníka.

@kakba získáváš cenu za nejoriginálnější odpověď, ještě další podobně inteligentní je "bude to dítě"

@gruyerre no, naštěstí nemusím čekat, až mi schválíš právo odpověď na dotaz na netu. Ano, naprosto nechápu význam hádání pohlaví z nic nevypovídající fotky, stejnou přesnost odpovědi má hod korunou.
A btw, jak jsi autorce pomohla ty, kromě moralizování?

gruyerre
30. bře 2026

Možná jí potěšilo, že jsem se jí zastala, doufám 🙂
Ale máš pravdu, měla bych sem taky hodit tip, úplně jsem zapomněla. Takže @tartovka , tipuji holku.

hawah
30. bře 2026

@tartovka pokud ten malý bobek mezi nožkama je pohlavní hrbolek, tak podle toho, že směřuje rovně, by to mohla být holčička. Ale to stehýnko tam zavazí, tak těžko říct, jestli to za ním neni jinak…

kakba
30. bře 2026
@gruyerre

Možná jí potěšilo, že jsem se jí zastala, doufám 🙂
Ale máš pravdu, měla bych sem taky hodit tip, úplně jsem zapomněla. Takže @tartovka , tipuji holku.

@gruyerre tak jakozto zrejme normalni clovek, co chce mimino, tak je snad jedno jestli je to nebo ono, ale hlavne aby to byla zdrava bytost.

kitty_cat34
31. bře 2026

Jestli vidím správně, pohlavní hrbolek směřuje rovně, což by odpovídalo holčičce 😊

gruyerre
31. bře 2026
@kakba

@gruyerre tak jakozto zrejme normalni clovek, co chce mimino, tak je snad jedno jestli je to nebo ono, ale hlavne aby to byla zdrava bytost.

@kakba samozřejmě, doufám, že mně nechceš naznačit, že jsem psala něco jiného. Nejednou jsem tu u diskuzí na téma "Jak docílit toho, abych počala holčičku" psala, že pokud si tazatelka není jistá, jestli bude kluka milovat stejně jako holku, nemá si dítě pořizovat. Nicméně zvědavost podle mě není nic špatného. Já jsem třeba byla zvědavá, jaké pohlaví moje dítě bude mít, to asi naprostá většina budoucích rodičů.