2 doktoři řekli, že čekáme holčičku. Můžu se spolehnout?
Holky, myslíte, že se můžu spolíhat na to, že mi dva doktoři nezávisle na sobě řekli, že čekáme holčičku? Ani já a ani přítel jsme na genetu opravdu neviděli nic bimbat se a ani nic okolo, vážně to vypadalo jako kávové zrnko. 😀 a doktorka mi to za týden ještě potvrdila, že se také přiklání k holčičce, zabírala mimi ze všech stran. Je to moje první těhu, tudíž ještě pořád nevím co čekat 😅
Jsem ve stejné situaci, 2 lékaři se shodli, ale já tomu na 100% nevěřím, ať pak nejsem překvapená, omyly se stávají🙂
Kamaradce cele tehu tvrdili, ze to bude kluk a narodila se holcicka 😀 Ja nakupova vse ruzovy na moji dceru, kdyz mi rekli, ze to bude holcicka, ale porad me tam hlodal ten cervik co kdyby nahodou 😀
Nam nejdriv kluka, pak holku. Nechali jsme to tudiz otevrene a pockali si, co na nas vykoukne pri porodu 🙂 nejednou I v okoli nasem se stalo, ze napr.cele tehotenstvi doktori, ze holcicka a na sale vykoukl pytlik 😀
U nás se Lukáš přetransformoval při porodu do Laury, takže já už bych to brala s určitou rezervou 😉
ja mam taky sve prvni tehotenstvi a me doktor rekl ze tam je kluk a dalsi dva rekli ze tam je holka. Tak sme s partnerem na vaskach protoze nevime co mame cekat. Ale nam je jedno co to bude dulezite je ze to je zdrave
Kamarádce řekli, že holka, má 2letého kluka 🙂 doktoři Praha... omyly se dějí; u prvního sem si to nechala říct, ale do poslední chvíle tomu věřila napůl, u druhýho sem se nechala překvapit a zkoušela "naslouchat vnitřnímu hlasu" - kterej se měnil, ale nakonec byl správnej 🙂 to překvápko je příjemnější, než když věříš, že to bude holka a narodí se kluk...
Holky, děkuji za názory. Hlavní je, aby bylo miminko zdravé 🙂 Termín se nám už blíží, měsíc a půl, už s enemůžeme dočkat 🙂

Jj určitě mužete spoléhat pokud si byli doktoři jistí.. 🙂 😉