3D/4D ultrazvuk Praha. Kde a v kolikátém týdnu je to nejlepší?

lolidolly
22. led 2020

Zdravím,
vím, že jsou tu podobně založená témata, ale jsou už několik let stará, atak mě zajímají názory hlavně pražských maminek, kam v Praze na 3D ultrazvuk? A cca v kolikátém týdnu je to podle vás nejlepší. Názory na internetu se liší.
Díky 🌹

karla2015
22. led 2020

Ahoj, byla sem 2x v Podoli a spokojenost...koukni na jejich stranky, maji presne v jakem tydnu se maji maminky objednavat atd.....nepamatuju si uz cenu, ale dostala sem nekolik fotek + CD (to sem si musela prinest a na to mi nahrali cely ten utz)....ukazou mimco a zaroven ho zkontroluji..byla 2015 a 2017.

pe_tu_ss_ka
22. led 2020

Já byla tady https://www.pg2.cz/ střídají se tam doktoři z nemocnice U Apolinare.

lolidolly
autor
22. led 2020

@karla2015 Já právě četla na starsich diskuzich same negativni zkusenosti, tak se mi do toho 2x nechce

karla2015
22. led 2020

@lolidolly aha, tak uvidite, co napisou dalsi...ale ja byla spokojena

zikisek
23. led 2020

My jsme objednaní do Gennetu, hodně ho chválí na diskuzích. Já s nima moc dobrou zkušenost nemam z vyšetření na rakovinu prsu, kdy jí máme v rodině z obou stran a moje obvoďačka mě k nim poslala,aby mi vypočetli pravděpodobnost. Dost mě odbyli,ale to už je několik let. Do Podolí jsem chodím na screeningy a děs..nejsou příjemní ani ochotní a když už, tak to neumí pořádně. Nemáme ani jednu pěknou fotku a z 3D vůbec ne... Jsem 21+0 a za měsíc jsme objednaní do toho Gennetu, dělají to o víkendy, takže taky super, že partner ani já si nemusí brát dovolenou. Zeptají se v kolikátým jsi a podle toho ti dají termín. Už při objednání moc příjemná sestra, vysvětlí, o všem informuje a myslím, že řikala 1.100,- cca za jen fotky a za 1.340,- i s videem nebo tak nějak...za 400,- když se nic nepodaří a fazolka nebude spolupracovat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru