5. měsíc těhotenství, v noci silná bolest břicha

hanpavka
16. kvě 2016

Holky, potřebuji uklidnit, prosim. Zatím jsem mivala pouze pichani v podbřišku, ale dneska k ránu mě vzbudila bolest břicha uplne stejna, jako menstruační bolesti. Ať jsem si lehla jakkoli, stejne to bolelo a ted po probuzení, to ještě cítím. Když přece lezim, nic by me bolet nemělo, spíše naopak, ne? Všude jsem našla diskuze na téma pichani v podbřišku, ale přímo bolest břicha, ne. Tehotna jsem díky IVF, tak bych nerada něco podcenila a k Dr jsem tenkrát volala právě ohledně toho pichani, budu tam pro smích... 😒

pety91
16. kvě 2016

Vem si magnezium v tabletách , jestli už neužíváš. 4x denně 2 tbl. To většinou pomává, když nepomůže během jednoho dne, tak asi k lékaři.

luciferkaklaris
16. kvě 2016

@hanpavka Ahojky, já měla takovéto "menstruační" bolesti v 5. měsíci taky, vždy ale přes den. Dr. mi napsala Magne B 6 (v tabletách), 1x denně. Nebrala bych rozhodně 4x 2 denně, to mi přijde strašně moc. A pomohlo 🙂 Držím pěsti!!

myjusiatko
16. kvě 2016

@hanpavka nechapem, co sa tu pytas. Byt tebou, som uz davno na ceste k Dr. Radsej tam ist zbytocne, ako potom plakat. Kor ked si po IVF.

slimacikmia
16. kvě 2016

@hanpavka ahoj, ja som to mala tiez ,boli to bolesti, ze som skoro nemohla chodit. Brala som magnezium, co sa tyka mnozstva, denna davka je 375mg, vacsinou sa robia tablety s tymto mnozstvom, takze 1x denne bude stacit, najlepsie v kombinacii s vit. B6. A neboj sa, ze by si bola na smiech, mne dr vzdy hovoril, ze radsej 7x zbytocne ako raz zanedbat... Oni su na pacientky zvyknuti a beru to vazne, ide predsa o zivot tvojho dietata, to som si vravela ja, nech sa zo mna hoc aj smeju, len aby som sa ubezpecila, ze je drobcek v poriadku... ;)

pety91
16. kvě 2016

Tak 4*2 tbl .není rozhodně moc, bavíme se o samotném magnezium, když má silnější bolesti potřebuje silnější dávku.

hanpavka
autor
16. kvě 2016

Vzala jsem si hned dopoledne magnesium v prášku, právě těch 375mg a asi zabralo. Bolest zmizela, každopádně pokud se to ještě vrátí, určitě hned jedu k doktorovi.

slimacikmia
16. kvě 2016

@hanpavka to je super, tak si daj kazdy den a uvidis, bude to dobre...zbytocne neprekracuj DDD (ja som radsej nepila ani magnesiu vodu popri tom)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru