Amniální pruh, matrika.

jituli84
11. říj 2019

Měla bych dotaz na screnningu mi řekli, že vpravo v děloze mám amniální pruh, ale že se nemám čeho bát, měl to tak někdo ?? Druhá otázka: Příští týden nás čeká matrika, s přítelem máme každý jiný trvalé bydliště, bydlíme ted v najmu, chtěla bych do rodného listu dítěte zapsat trvalé bydliště přítele, ale prej se tam dává automaticky bydliště matky, řešil to někdo? nebude s tím problém?

barulina
11. říj 2019

V rl trrv. Byddlisste nenii

betelgeuzz
11. říj 2019

V rodném listě je místo narození, ne trvalé bydliště.

klarina11
11. říj 2019

Ale automaticky dostane trvale bydliste matky tak jsem to mela já i moji pojišťovnu dostali oba kluci

lery92
11. říj 2019

Simmonartovy provazce aneb amnialni pruh... Co chceš vědět ? Vím o tom dost , ale osobní zkušenost nemám .

jituli84
autor
12. říj 2019

@klarina11 spíš mě zajímalo, jak to řešit, pokud chci , aby měla trvalé bydliště tam kde její otec, chci to kvuli školce do budoucna totiž

jituli84
autor
12. říj 2019

@lery92 No zjistili mi to ted na drhém screeningu a teda říkala, že se nemám čeho bát, ale už jsem si přečetla pár článkůa teda nevim.fakt se nemám čeho bát?

lery92
12. říj 2019

@jituli84 Ne , amnialni pruh je nebezpečný v případě , že je zjištěn v děloze v 1.trimestru .Neboť v té době se vyvíjejí končetiny a tyto ,,zdeformované " plodové obaly mohou amputovat prsty či celé končetiny miminka .V tvém tydnu( soudím podle toho , co máš na profilu ) je jakékoliv nebezpečí raritní .Může se stát , že už tam prostě příště nebude .V současné chvíli už plod nijak neohrožuje .A tebe zcela určitě neohrožuje .

purplerain
12. říj 2019

@jituli84 Mně amniovy pruh zjistili také na utz ve 21 týdnu a a také řekli, že v tak vysokém tydnu se není čeho bát (ale raději detailně zkoumali všechny končetiny). Malá se narodila v pořádku.

betelgeuzz
12. říj 2019

@jituli84 tak zajdeš pak na úřad přepsat trvalé bydliště. Pokud je to kvůli školce, tak je na to spousta času. Spousta lidí ho přepisuje až těsně před zápisem.

jituli84
autor
13. říj 2019

@lery92 dekuji

jituli84
autor
13. říj 2019

@purplerain Jj taky jsem tam byla dýl, vzala to pěkně z detailu 🙂 No zjistily mi to až ted, někde jsem dokonce četla , že je to pozustatek zamlklého dvojčete, což mi teda říkal přítel, ale to snad v našem případě odpadá

jituli84
autor
13. říj 2019

@betelgeuzz jj děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru