Amniální pruh, máte zkušenost?

nikisk
29. čer 2017

Zdravím, chtěla jsem se zeptat holek, maminek ktera má zkušenosti nebo ji také zjistili amnialni pruh? Jsem 22tt a po 2screeningu mi byl zjištěn právě amnialni pruh. Doktorka mi to nevysvetlila a jen mi řekla že se nemam strachovat, že to nemusí nic znamenat. Jenže ja jako prvorodička mam strach. Za 3 tydny mam kontrolu a doufám, že se to ztratí. Děkuji moc za zkušenosti a třeba me i uklidnite.

vilibalda
29. čer 2017

@nikisk Před 3 týdny mi našli amniální pruh uprostřed dělohy na 1. screeningu. Doktoři mi vysvětlili, jak to vzniká, že se nedá nic dělat, jen se to má sledovat. Není to moc časté a hodně záleží na tom,jak dobrý utz doktor má. Kdyby byl horší utz, nebyl by pruh vidět a my jsme mohly být v klidu. Na utz jdu v 18tt a pak v 21tt na 2. screening. Modlím se, aby bylo vše v pořádku.

nikisk
autor
30. čer 2017

@vilibalda Doktorka má dobrý utz. Právě nám to zjistili na druhém velkém utz. Kontrolu za 3 tydny a taky se modlim aby bylo všechno v pořádku. Při kontrole si me má převzít p.doktor. Ale nikdo mi neřekl co to je, jak to vůbec vznika aj.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru