Bolavý podbřišek po zvednutí 20 kg

strasidelko
26. kvě 2019

Ahoj holky teď jsem musela nárazové zvednout dvacet kolo. Do úrovně pasu. Bylo to tak pět vteřin ale mám hrozny strach z toho zda jsem nějak si neubliziľa. Trochu mne bolí podbrisek ale ne moc. Spis se na to teď soustredim a mám obavy.

leilinka1234
26. kvě 2019

Já zvedám dceru 18 kg asi 100x denně, občas i nad úroveň pasu a žiju 😃

kepu
26. kvě 2019

@strasidelko já měsíc před porodem musela tahat s chlapem lednici a skříně a v pohodě 😊a synovce jsem taky chovala když jsem je viděla... kdyby ti něco bylo tak to myslím poznáš... Hlavně se nestresovat... To je horší než to tahání něčeho těžkého... 😊

olga_
26. kvě 2019

@strasidelko Po testu na cukrovku mi při cestě domů usnul ve vlaku starší syn (tehdy měl 3 a 1/4 a tak 16 kg. Byl únor, venku mráz, on neprobuditelný, absolutní hadrová panenka. Nesla jsem ho v náručí od nádraží domů (šla jsem to s ním tak 15 minut), přes rameno tašku a v ní asi milion věcí, které ho měly na ty dvě hodiny tam zabavit. V břiše dvojčata, takže to břicho bylo asi takové, jako má někdo před porodem s jedním miminem. Žijeme všichni. Kdybys krvácela, cítila se opravdu špatně, poznáš to, ale obecně - život má velkou vůli k životu 😉.

cilkat
26. kvě 2019

Pokud je to nárazové, věděla byste hned, že jste dítěti nebo sobě nějak ublížila (ostrá bolest, případně prasknutí něčeho (vazu, svalu... nebo třeba vody), případně krvácení). Opakovaná fyzická námaha může plíživě urychlovat porod (a vyvolat předčasný), ale to není tenhle případ - jednorázová akce vyvolá okamžitou, nebo žádnou reakci.

jitulhonza
27. kvě 2019

Rizikové těhotenství

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru