icon

Bolest třísel a podbřišku v 25tt, je to normální?

amelie92
21. pro 2015

Dobrý den,
chtela bych se zeptat... Jsem 25 tt. Pred týdnem mi na cervikometrii změřili zkráceny čípek (23mm) a z vnější strany otevřené děložní hrdlo. Byl mi narizen přísný klidový režim, Utrogestan a velke dávky Magnesia. Vse dodrzuji. Jen od dnešního rana me přepadla silna bolest trisel a podbrisku.
Chci se zeptat, jestli je to v tomto týdnu normální nebo za tim mam hledat neco vic a vydat se k dr?
Mam obavy z předčasného porodu, proto bych nerada neco podcenila.

creatif
•
21. pro 2015

Me trisla bolely take...nez to clovek vzdy rozchodil,nakou chvilku to trvalo. Roztahuje se to tam...tak mi to bylo receno. Ale byt v tve situaci a jeste ten podbrisek...tak asi za dr.radsi skocim:(

amelie92
autor
•
21. pro 2015

Dekuji, asi to bude nejrozumnejsi řešení

aklin
•
21. pro 2015

ve 26. ttt. jsem měla poslíčky. Byla jsem vystrašená, ale ono to po hodině přešlo.

svlocka
•
11. led 2016

Ahoj holky chci se zeptat nevim jestli to je normalni ale boli me sem tam v podbrisku a citim tlak dolu a tlak i dole myslite ze to je normalni?jsem 27tt.

margaret88
•
11. únor 2016

Ahoj holky.Prosím o radu. Dnes jsem 16+1tt a už asi týden mě trápí celkem silný křeče a bodání v tříslech.Vystřeluje mi to až přes celej spodek až ke konečníku. Když bych to měla k něčemu přirovnat,tak si připadám jako bych byla namožená někde z posilovny.Někdy mám problém i na WC když jdu na velkou. Hrozný bodání. 😒 Jsem prvorodička tak nevím jestli je to normální. Můžete poradit? Děkuju.

creatif
•
12. únor 2016

@margaret88 ahoj, mluvim jen ze svy zkusenosti...trisla jak namozeny ze cviceni me bolely take..jen ale kdyz jsem vstavala ze zidle..z postele..potom i kdyz jsem lezela ale to az kdyz jsem byla ve vice tydnech. Kazdy ma tu bolest jinou...jestli vahas tak neni nic jednodussiho si zavolat na gyndu🙂

sachmet8
•
14. únor 2016

Ja to mela taky a byla jsem strachy bez sebe. Presne ve stenym tydnu. Pak se to po tydnu opakovalo... Myslim, ze je to normalni, ale jestli uz mas takovy trable, zavolej si na gyndu a oni te tam bud nazenou, nebo te uklidni.

margaret88
•
15. únor 2016

Díky za rady. 🙂 Tento týden tam stejně jdu tak to doktorovi řeknu.

karamela007
•
15. bře 2016

Ahoj holky, jsem 23 tt a mám stejný problém... Od včerejšího večera totální bolest jakoby dole podbřišek a třísla... Celou noc jsem nespala, jak to bolelo, prcek kopal nějak o dost víc než obvykle, takže mě to trochu vyděsilo... Ale jak jsem vyčetla na netu, tak se to roztahuje a je to asi normální.. naštěstí nekrvácím,tak nechci zbytečně plašit a lítat k dr, protože navíc jdu ve čtvrtek do poradny.. na druhou stranu nechci nic podcenit.. takže co myslíte? Čekat do čtvrtka nebo letět? Včera jsem si dala teplejší sprchu a večer pak už jsem jen zobla magnesko a železo, tak nevím jestli to může mít nějakou souvislost...a dnes ráno mám to bříško taky nějaké tvrdší, ale to zase přisuzuju těm bolestem a ponocování... tak co myslíte?