icon

Bolesti břicha - 14. tt. Je to normální?

frigule
13. únor 2025

Ahoj, cca dvě hodiny mě bolí břicho jako bych to měla dostat , bolest jde postupně do zad a do nohou. Nekrvacim,jsem 14.tyden . Je to normální? Zítra bych zavolala doktorovi pro jistotu.

felis
13. únor 2025

Ahoj, jj, je to normální... I různé píchání, tupa i ostra bolest. Podstatný je, ze se bolest nestupnuje, nemáš až křeče anebo horečku s krvácením/špiněním. Jsem 19tt a nějaké bolesti a bolístky mám každý den.

martina1317
13. únor 2025

Tyjo jestli to jde az do zad a do nohou, nemas kontrakce? To by nebylo dobre. Jed se nechat zkontrolovat do nejblizsi porodnice hned, daji ti pripadne kapacku …

vlasta1981
14. únor 2025

@frigule na tohle téma je miliony diskuzí a fór. Ano je to normální ...proto se to jmenuje jiný stav.

frigule
autor
14. únor 2025

@vlasta1981 celou noc jsem nemohla spát ,je mi aji na zvracení a bolí to čím dál víc. Radši zavolám dr :/

misha31
14. únor 2025

@frigule jela bych k dr. Drzim pesti 🍀

felis
14. únor 2025

@frigule rovnou bych jela... držím palce 🙏🏻

vlasta1981
14. únor 2025

@frigule když to takto bolí a bolelo v noci tak to není standartní a měla jsi být už na pohotovosti. Držím palce ať je to jen klasický příznak těhu

frigule
autor
14. únor 2025

Už jedu k dr ,dám vědět 🍀 dekuji

frigule
autor
14. únor 2025

Tak jsem doma , Dr nic neshledal...říkal,že zatím tam nic nevidí ,ale mám si koupit magnesko a ještě něco na výtoky . Moc moudrá z toho nejsem , dneska měl plno a jelo to jak na páse.

misha31
14. únor 2025

@frigule a furt to tak boli?

frigule
autor
14. únor 2025

@misha31 bolí to o něco míň,ale pořád je to dost silný

fioreta
14. únor 2025

Jjj, v těhotenství pořád něco bolí, pobolívá, tlačí, táhne, řeže, pne atd. Není to holt zcela bezproblémový a bezpříznakový stav, ani procházka růžovým sadem 🙂 Tak moc si to nezabírej, 3.trim. a pak porod, to je teprve mazec... musíš myslet pozitivně 😉

vlasta1981
14. únor 2025

@frigule ja to měla kolem 20tt . Pomáhala sprcha.a.ne horka..to nagnesko mne moc nepomáhalo no . Někdy ty vazy prostě opravdu bolí plus děloha atd vše okolo. Buď v teple ,můžeš dát paralen na bolest také jsem párkrát zobala . Já teď ve 34 TT to je teprve ficak 🤦