icon

Bolesti ve vaječnících v 2. trimestru, je to normální?

nikousek1
2. led 2015

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je to normální, že mě vždycky ráno bolí strašně ve vaječnících a trochu se i nemůžu hýbat když vstanu. Napadlo mě, že to může být tím, že nejdu někdy celou noc se vyčůrat a pak ráno mě to tak bolí. Ale někdy mi i ztvrdne v podbíšku, jako kdybych tam měla kámen. Do další poradny mám ještě daleko tak se ptám tady, děkuji.

sisinka74
•
2. led 2015

doted me to trapi taky, hlavne to tvrdnuti.

ninikry
•
2. led 2015

@nikousek1 To tvrdnutí je otřesný, zkus hořčík...ráno mně taky trvá, než se rozhýbu

nikousek1
autor
•
2. led 2015

@sisinka74 a příčinu zatím asi nevíte, že?

sisinka74
•
2. led 2015

@nikousek1 no já jsem to říkala své gynekoložce a napsala mi magnésko. A uklidnila mě, že by to mělo být v normě dle prohlídky. Navíc já jsem starší a budu prvorodička, takže moje děloha, která se roztahuje kvůli těhotenství, je z toho asi v šoku 😀

milerka30
•
2. led 2015

Do 20. týdne jsem také měla podobné bolesti. Od toho 20.tt začaly být bolesti ostřejší, od třísel do boků. Několik dní jsem chodila v předklonu. Nasadila jsem magnesium a už to je mnohem snesitelnější.

mimikoko
•
3. led 2015

Taky to tak mám
bolí mě v podbřišku, u vaječníků a nejhorší je na tom že nic nepomáhá nebo o tom nevím... Já to mám nejvíce večer až mě to budí :(

svetlanap
•
3. led 2015

Prý je to tím, že se napínají svaly co drží dělohu, v horších případech se dává magnesium, jinak já pila Magnesii, pomohlo to, ale neměla jsem to tak zlé

andulinqa
•
5. led 2015

Ahoj muzu se zeptat zda ste nektera mela ve 14tt tehotenství krevce do bricha ze ste sotva pohla telem.:?.:( 😢 😢

nikousek1
autor
•
5. led 2015

@andulinqa já tedy díky bohu ne. Ale možná ostatní těhulky sem přidají své názory. A radila ses už s gynekologem?