icon

Časté pohyby miminka ve 23tt

nikyzub
19. lis 2016

Ahoj maminky, mám dotaz ohledně častých pohybů miminka, nyní jsem 22+4tt a první pohyby jsem začala cítit cca před 14ti dny a bylo to dost slabé většinou obden a jen večer jen malou chvilku. A nyní za poslední 2 dny se prcek vrtí furt kdykoliv sem v klidu sednu si nebo lehnu tak jede třeba klidně hodinu bez přestávky, i v noci občas chvilku, je to normální? Jsem ráda, že o něm vím, ale jestli to není už moc? Na kontrolu jdu až za 14dní tak jestli to mám raději řešit dříve nebo to je normální. Děkuji vám moc, jsem prvorodička 🙂

terezapetrova
19. lis 2016

Tim bych se osobne netrapila 🙂 a vydržela do dalsi KO 🙂

katharinka4222
19. lis 2016

Ahoj, podle mě je to celkem normální 🙂 přes den,pokud jsi v pohybu tak to ani nevnímáš, že se prcek hýbe. Já to tak měla taky. Dokud jsem byla v práci a něco dělala, tak celkem nic. Ale pak jak sem si na chvilku sedla, tak už jsem měla v břiše fotbalovej klub 🙂 U prvního jsem taky byla překvapená,co dokáže. Ale teď u třetího už to neřeším :D Od prvních pohybů to vypadá, že mám v břiše snad celej fotbalovej klub 😀 Užívej si to a vydrž do další kontroly :D

nikavin29
19. lis 2016

@nikyzub ahoj,tak to sme na tom stejně,kolikrát si říkám jestli to dítě někdy spí 😀 už sem to říkala i doktorovi a ten mi řekl,že by to mělo být normální ,že by mi řekl minimum pohybů za den co bych cítit měla,ale maximum,že to nikdo nevi. A když koukal ultrazvukem,tak říkal,že je opravdu akčni,ale vše je ok. I čípek drži, mimino mám docela dole.
Takže normální to asi je ,já teda čekám druhý,ale tohle sem u prvniho nezažila. Občas je to už nepřijemný,ale budem muset vydržet 😊

aiva01
19. lis 2016

Pravdepodobne budes mit pohyby pozdeji jeste intenzivnejsi. Alespon ja to tak.mam posledni tyden. Nekdy fakt kopne kde a kdyz nema az vyjeknu...😃. Nemyslim si ze je kvuli tomu potreba extra ko.

stastnablcha
20. lis 2016

ahoj. mne maly kopal tak, ze ked som lezala pod periou, pozerali sme ako perina vyslovene skakala 🙂 tiez som sa bala... ale to len dava vediet ze je v poriadku 🙂