icon

Dětský pokojíček. Nevyžívám se v tom - stačí obyčejný. Jsem divná, že to tak neprožívám?

adluska1201
5. říj 2019

Asi je semnou něco špatně. Zjistila jsem, že nejsem takový blázen do dělání pokojíčku.
Jako že tam nechci koberečky, plýšáky a hračky, nebesa atd. za několik X tisíc, ale bohatě mi stačí obyč krásné hračky jako měla já když jsem byla malá. Jsem divná? Nejdu s dobou? Nebo jen prostě nechci rozmazlovat hned ze startu,ale nechat si to až na později? Nebo možná jsem šetřílek a chci ji dopřát něco později..?!
Klidně mě odsuďte.

Strana
z2
no1
5. říj 2019

@adluska1201 “Klidně mě odsuďte?” Proč by to kdo dělal? Vždyť je to každého věc.. Pro dítě je důležitá péče a láska, kterou mu dáš a ne nafintěný pokojík s milionem hraček

guinea
5. říj 2019

@adluska1201 Moc nechápu smysl tohoto vlákna. Každý ať si zařídí pokojíček tím, co se mu líbí, a na co má. Trošku to vypadá, že se chceš pochlubit, že nejsi marnotratná 😉

widowblack
5. říj 2019

Buď úplně v pohodě . Naše mimino bude mít jen postýlku . A ta bude cestovat mezi obyvací ložnicí a pokojem starší dcerky když se budem v obýváku se třeba učit a nebo čučet na telku a mimo bude chcrnět . Komodu atd to se k nám do bytu fakt nevejde takže ani to nebude 😉 navíc mimino nic krom prsou a postýky nepotřebuje nic - až bude větší tak poznáš sama co je a jak potřeba 😉

jituli84
5. říj 2019

@widowblack Budeme to mít podobně 🙂

widowblack
5. říj 2019

@jituli84 a vzhledem k tomu že už jedno mám za sebou tak vím že jsou děcka v dnešní době jen přehlcovány kravinami 😉

neomenia
5. říj 2019

Pokojíček jsem udělala až ve dvou letech. Do te doby potrebuje dítě jen maminku a jeji lasku a prso, event. dle stavu postel, teplo a jidlo, později prostor pro hru. Opravdu nepotřebuje nacancany pokojik. Je mu to jedno, 😁

jituli84
5. říj 2019

@widowblack Sice čekáme první a tentokrát to už vypadá nadějně, že to dotáhnem do konce, ale myslím si to samé 🙂

gruyerre
5. říj 2019

@adluska1201 no a? Nějak nechápu, o co jde. Snad si každý svůj byt včetně pokojíčku pro dítě zařizuje podle svého vkusu a svých možností. Neexistuje žádný universální návod, jak vybavit a vyzdobit dětský pokoj.

nafuka
5. říj 2019

To je taková móda, řešit na netu zbytečnosti. Asi se zakladatelka před porodem nudí a krátí si dlouhou chvíli.

widowblack
5. říj 2019

@nafuka spíš bych řekla že slečna chtěla jen podpořit v tom že není divná když nebude mít doma x y blbostí které to mimino vlastně nezajímá a je to jen pro ty kdo přijdou na náštěvu... chápu jí 😉 navíc radši ať je tu debata o pokojíčku / nepokojíčku než diskuze kde se lidi navzájem uráží 😉 i když tady to začíná směrovat ... a já sem třeba ráda za tento příspěvek neboť jsem i já ráda že nejsem sama

nafuka
5. říj 2019

@widowblack Taky jsem neměla načančaný miminkovský pokojíček.

hanasedla
5. říj 2019

@adluska1201 kazdemu se libi neco jineho a urcite nejste ani prvni ani posledni ne kazde dite ma pokojicek hned od narozeni. My jsme meli prcka v ložnici a pokojicek jsme delali k druhym narozeninam a take nejsem zastance milionu predrazenych hracek vetsinou mame hracky ktere rozvijeji dite.

widowblack
5. říj 2019

@nafuka 😉 tak to stačilo slečně odpovědět, ona by byla ráda že je tu další kdo nic nečančá 😉

diewcatqoo
5. říj 2019

Nie si divna. Syn bude mat v prosinci 3 roky a zatial nema pokojicek. Nejde o to, ze by sme nemali miesto, prave naopak, mame na to vyhradenu miestnost, ale myslim, ze na vlastnu este nedozrel.
Ked sa narodil, nemali sme ziadne cacky.. mali sme 30 rocnu postielku po manzelovi vedla nasej manzelskej a to stacilo. Ziadne kolotoce, baldachyny a ine lapace prachu. Aj tak v postielke spal len parkrat, inak spaval s nami na posteli.
Ja som sa minule pridala na fb do skupiny detske pokojicky, aby som mala nejaku inspiraciu, pretoze na jar by sme mu uz chceli konecne zariadit pokojik. Ale prislo mi to tam ako u fanatikov.. zeny jedna pred druhou sa predbiehali, kto ma vycackanejsi pokojik s roznymi vychytavkami, tak som radsej opustila skupinu 🙈😀

jituli84
5. říj 2019

@diewcatqoo výborně napsáno 🙂

iris92
5. říj 2019

Tak my treba pokojicek pro maleho nemame vubec. Ma postylku u nas v loznici, do ktere jsem pouze nakoupila hnizdecko a mantinely. Jinak co se tyce hracek, tak ty se nastradaly postupne, v prvnich mesicich je stejne nepotrebuje. Pokojicek se bude zarizovat az bude vetsi.

leilinka1234
5. říj 2019

Náš pokojíček pro prvorozenou byl z darovaného nábytku, bez barev na zdech a chujovin jako hnízdo, minky polštářový mantinel... Hračky měla asi 2 :D sovu od babičky a hadrovou panenku, kterou jsem si koupila asi 10 let zpět jen tak 🙂 a dneska? Dneska mají dcery nový ráj dělaný truhlářem na míru, kde jsem se vyřádila a vlastně si splnila svůj sen 🙂 miminko stejně nejvíc ocení sdílené lože s maminkou. Moje dcera ve svém pokojíčku snad první půl rok ani nebyla :D ale teď pokojíček ta starší ocenila, měla radost... Předání hotového pokojíčku bylo snad lepší, jak vánoce :D a mimochodem... Hraček se od narození holek nashromáždilo spousta... Ale co je nejvíc v kurzu a nesmí chybět na žádné procházce? Ta moje hadrová panenka 😍

odula
5. říj 2019

@adluska1201 jseš samozřejmě úplně mimo. Tvoje dítě nebude mít šťastný detstvi. Jak někdo může být tak divnej a nedopřát svýmu kojenci koberecky a nebesa??? Víš o co všechno přijde??? Pokud se chceš dostat do obrazu a trochu se vzpamatovat a zjistit co je pro dítě OPRAVDU důležitý, doporučuju sledovat tenhle yt kanál. Přeju hodně sil. Není jednoduchý najít skutečný hodnoty. Ale věřím že s pomocí Nasti to zvládneš 👍https://www.youtube.com/channel/UCJplp5SjeGSdVd...

jituli84
5. říj 2019

@odula 😅😅😅😅

diewcatqoo
5. říj 2019

@odula toto ma 35,2 mil odberatelov. Svet je uz totalne v prdeli 😳

jituli84
5. říj 2019

@diewcatqoo A to je slabě řečeno 😀😀😀

diewcatqoo
5. říj 2019

@jituli84 povodne som tam mala napisane ine slovo, ale radsej som to prepisala, aby mi to nevymazali :D

jituli84
5. říj 2019

@diewcatqoo jj chápu 😀

odula
5. říj 2019

@diewcatqoo já se ani nekoukala... To je strasidelny

prejeta_zaba
5. říj 2019

Hlavně nezapomeňte dámy, že je ze všeho nejvíc potřeba si založit instagram a fotit tam mimino v jeho dokonale vyladěném pokojíčku s každým "mint" krámem a milníkovou kartičkou! Jinak snad ani nebudete matky! 😘

vladienka
5. říj 2019

@prejeta_zaba ale ved nech si kazdy robi ako chce. Nechce-nechce a ked chce nech si dava fotky na instagram stale. Vsetci vedia najlepsie ako by mali druhi fungovat

leymea
5. říj 2019

Jako vazne? 😀

leilinka1234
6. říj 2019

@odula 😂😂😂 můj bože 🙈 kam ten svět spěje...

svntvt
6. říj 2019

@prejeta_zaba s kazdym mint kramem 😂😂😂😂😂

widowblack
6. říj 2019

@svntvt "mint" ??? Co to je ??? Pro mě je mint barva - světle zelnkavomodrá 😳

Strana
z2