icon

Dětský pokojíček. Nevyžívám se v tom - stačí obyčejný. Jsem divná, že to tak neprožívám?

adluska1201
5. říj 2019

Asi je semnou něco špatně. Zjistila jsem, že nejsem takový blázen do dělání pokojíčku.
Jako že tam nechci koberečky, plýšáky a hračky, nebesa atd. za několik X tisíc, ale bohatě mi stačí obyč krásné hračky jako měla já když jsem byla malá. Jsem divná? Nejdu s dobou? Nebo jen prostě nechci rozmazlovat hned ze startu,ale nechat si to až na později? Nebo možná jsem šetřílek a chci ji dopřát něco později..?!
Klidně mě odsuďte.

Strana
z2
izz76
6. říj 2019

@adluska1201 Proč by tě někdo soudil? Myslím, že každému je úplně jedno jaky pokojíček tvoje dítě má . Miminko nepotřebuje žádný, já bych se dokonce obešla i bez té postýlky 😄

lucik3101
6. říj 2019

Já myslela , že se tady na stránku chodí maminky radit a podpořit se . Vidím , že někdo z vás má radši ,,vtipnou,, ironií . Chudák mamča, jde se svěřit se svým ,, problémem,, a dostanou se jí takové odpovědi . Smutna , zlá doba . Urážet druhé a honit si nad takovou věcí ego . . . Jinak samozřejmě je to úplně normální , až budu mít druhé mimco , tak ikdyz bude prostor , určitě bude semnou v ložnici a pokoj až tak ve dvou , třech letech jako moje dcera,která teda jako miminko přežila bez nebes , hracího kolotoče a dalších zbytecnosti .Stačila jsem já , to je nejdůležitější ;) a dodnes na tom nevidím nic divného , ani jsem se necítila ,,jinak,, oproti těm co to měli.

martiniquest
6. říj 2019

@lucik3101 Tu "zlou" dobu dělají i vztahovační lidé, kteří nerozumí srandě, a také lidé, kteří nemají vlastní kritické myšlení.

lucik3101
6. říj 2019

@martiniquest vážně ? :D kritizovat přes písmenka a dělat si srandu z něčeho , z čeho je druhý člověk ,, nešťastný,, minimálně si nad tou věcí láme hlavu , mi nepřijde vůbec vporadku , vlastní názor lze říct slušně i bez posměchu a ironie . A to patřím mezi lidi , kteří se umí zasmát i sami sobě a ještě si ze sebe tu srandu udělat . Ale tohleto , to je prostě pro mě nepochopitelné

martiniquest
6. říj 2019

@lucik3101 A kde je ta hranice? Kdo ji určuje? Proč se má každý bát něco napsat, aby se z toho ten druhý nepodělal? Neřeknu diskuze o nějakém vážném tématu, ale o výzdobě dětského pokojíčku? Vážně? Hele tohle je prostě obecně problém diskuzí. Myslím, že kdyby si hleděli svého a nebrali si hned všechno osobně, bylo by jim líp. Vlastně celý ten smysl diskuzí. proč sem vůbec chodíme? Máme moc času s z nudy nevíme, co by, tak řešíme naprosté malichernosti. Nese to sebou doba a je na nás, jak se s tím srovnáme. každá doba je svým způsobem těžká a je opravdu úsměvné chtít ji a ostatní lidi měnit. Změnit můžeme jen sebe a své reakce. K naší větší pohodě a klidu.

lucik3101
6. říj 2019

@martiniquest ale to přece není o tom se bát něco napsat nebo kdo a jak určuje hranice.Ty neexistuji. Máte pravdu , každý nechť si píše , co sám uzná za vhodné , tak jako to teď dělám já i vy. Já se tady bavím o tom, že vše jde vždy napsat to , co si myslíme i slušně bez posměchu a ironie a je fuk jestli jde o rozvod nebo pokojicek . Od té paní jde cítit , že z toho není úplně happy a je nerozhodná, potřebovala radu , ne ironické vtípky . O nic víc nejde

odula
6. říj 2019

@lucik3101 no vidíš. A mně přislo že paní nemá žádný problém, ze je sama se sebou spokojená a formou dotazu prezentuje svůj postoj. Ze se vlastně na nic neptá. Navíc psala "klidně mě odsudte " tak....;) :D víš proč je tahle doba smutná? Protože se kvůli korektnosti a kvůli tomu , aby náhodnou někdo nebyl dotčen, banuje humor. Jo i ten ironickej. O tempora o mores😱😃 https://www.televizeseznam.cz/video/zahranicni-...

ariadna12
6. říj 2019

Pokojik jsme udelali v 18 mesicich, do te doby prcek byl v postylce vedle dvojluzka. Hracky, kdyz pasl kone, plazil se a lezl, byly v obyvaku, kam jsme dali pak ohradku a penove puzzle. Miminu staci chrastitko, kolotoc nad postylku, plysacek muchlacek.

luckylee
6. říj 2019

My udelali synovi pokoj kdyz mel 2,5r ...a to proto ze jsme koupili domecek a chteli jsme at ma svuj prostor.
Ma tam koberec s cestou,stul,zidli,pytel s hrackama a mel tam i postel.Ovsem ted ma o rok vic a stejne spi porad s nama.Za par tydnu se narodi druhe tak jsme rozsirili nase spani v loznici,budem tam vsichni a z pokojiku je herna.😄 Taky nerozumim tomu proc nekdo chysta pokojik pro novorozence ale kazdy to ma jinak...a ja kolikrat nerozumim vic vecem a ten pokojik je snad to nejmensi.😂

svntvt
7. říj 2019

@widowblack slovo ,,mint,, vetsinou znamena, ze je dany doplnek/hracky/nabytek cca o 30% drazsi, protoze modra a zelena jsou davno mrtve barvy a nedejboze mit hracky pestrobarevne, to by clovek pak musel na instaci furt filtrovat barvy, aby to bylo sladene 😂

martiniquest
7. říj 2019

@svntvt 😂😂 hlavne mint a seda, to totiz deti bere zdaleka nejvic. Pardon, instagramove slepicky 😂

vladienka
7. říj 2019

@martiniquest kks ja sice nie som blogerka ani insta maniak ani nic ale taketo urazky?? To je hrozne ludia, nechajte vsetkych v pokoji zit ako chcu, padaju tu same urazky a zosmiesnovania, potom ten svet takto vyzera

martiniquest
7. říj 2019

@vladienka Ach jo. Zase je zde inkvizice zakazujici humor? 😀 Trochu se uvolnete a neberte zivot tak vazne. Neni nic lepsiho nez si ze sebe umet udelat srandu.

odula
7. říj 2019

@martiniquest  I'd like to complain about people who hold things up by complaining about people complaining. It's about time something was done about it :D (monty python)

martiniquest
7. říj 2019

@odula 😂👏🏻

widowblack
7. říj 2019

@svntvt 😂😂😂😂 tak to sem děsně mimo mísu 😂😂😂😂 tak v tom případě jdu skočit pod vlak protože chudák moje starší dcera a natož tak to nenarozené miminko 😂

Strana
z2