Dětský pokojíček. Nevyžívám se v tom - stačí obyčejný. Jsem divná, že to tak neprožívám?
Asi je semnou něco špatně. Zjistila jsem, že nejsem takový blázen do dělání pokojíčku.
Jako že tam nechci koberečky, plýšáky a hračky, nebesa atd. za několik X tisíc, ale bohatě mi stačí obyč krásné hračky jako měla já když jsem byla malá. Jsem divná? Nejdu s dobou? Nebo jen prostě nechci rozmazlovat hned ze startu,ale nechat si to až na později? Nebo možná jsem šetřílek a chci ji dopřát něco později..?!
Klidně mě odsuďte.
Já myslela , že se tady na stránku chodí maminky radit a podpořit se . Vidím , že někdo z vás má radši ,,vtipnou,, ironií . Chudák mamča, jde se svěřit se svým ,, problémem,, a dostanou se jí takové odpovědi . Smutna , zlá doba . Urážet druhé a honit si nad takovou věcí ego . . . Jinak samozřejmě je to úplně normální , až budu mít druhé mimco , tak ikdyz bude prostor , určitě bude semnou v ložnici a pokoj až tak ve dvou , třech letech jako moje dcera,která teda jako miminko přežila bez nebes , hracího kolotoče a dalších zbytecnosti .Stačila jsem já , to je nejdůležitější ;) a dodnes na tom nevidím nic divného , ani jsem se necítila ,,jinak,, oproti těm co to měli.
@lucik3101 Tu "zlou" dobu dělají i vztahovační lidé, kteří nerozumí srandě, a také lidé, kteří nemají vlastní kritické myšlení.
@martiniquest vážně ? :D kritizovat přes písmenka a dělat si srandu z něčeho , z čeho je druhý člověk ,, nešťastný,, minimálně si nad tou věcí láme hlavu , mi nepřijde vůbec vporadku , vlastní názor lze říct slušně i bez posměchu a ironie . A to patřím mezi lidi , kteří se umí zasmát i sami sobě a ještě si ze sebe tu srandu udělat . Ale tohleto , to je prostě pro mě nepochopitelné
@lucik3101 A kde je ta hranice? Kdo ji určuje? Proč se má každý bát něco napsat, aby se z toho ten druhý nepodělal? Neřeknu diskuze o nějakém vážném tématu, ale o výzdobě dětského pokojíčku? Vážně? Hele tohle je prostě obecně problém diskuzí. Myslím, že kdyby si hleděli svého a nebrali si hned všechno osobně, bylo by jim líp. Vlastně celý ten smysl diskuzí. proč sem vůbec chodíme? Máme moc času s z nudy nevíme, co by, tak řešíme naprosté malichernosti. Nese to sebou doba a je na nás, jak se s tím srovnáme. každá doba je svým způsobem těžká a je opravdu úsměvné chtít ji a ostatní lidi měnit. Změnit můžeme jen sebe a své reakce. K naší větší pohodě a klidu.
@martiniquest ale to přece není o tom se bát něco napsat nebo kdo a jak určuje hranice.Ty neexistuji. Máte pravdu , každý nechť si píše , co sám uzná za vhodné , tak jako to teď dělám já i vy. Já se tady bavím o tom, že vše jde vždy napsat to , co si myslíme i slušně bez posměchu a ironie a je fuk jestli jde o rozvod nebo pokojicek . Od té paní jde cítit , že z toho není úplně happy a je nerozhodná, potřebovala radu , ne ironické vtípky . O nic víc nejde
@lucik3101 no vidíš. A mně přislo že paní nemá žádný problém, ze je sama se sebou spokojená a formou dotazu prezentuje svůj postoj. Ze se vlastně na nic neptá. Navíc psala "klidně mě odsudte " tak....;) :D víš proč je tahle doba smutná? Protože se kvůli korektnosti a kvůli tomu , aby náhodnou někdo nebyl dotčen, banuje humor. Jo i ten ironickej. O tempora o mores😱😃 https://www.televizeseznam.cz/video/zahranicni-...
Pokojik jsme udelali v 18 mesicich, do te doby prcek byl v postylce vedle dvojluzka. Hracky, kdyz pasl kone, plazil se a lezl, byly v obyvaku, kam jsme dali pak ohradku a penove puzzle. Miminu staci chrastitko, kolotoc nad postylku, plysacek muchlacek.
My udelali synovi pokoj kdyz mel 2,5r ...a to proto ze jsme koupili domecek a chteli jsme at ma svuj prostor.
Ma tam koberec s cestou,stul,zidli,pytel s hrackama a mel tam i postel.Ovsem ted ma o rok vic a stejne spi porad s nama.Za par tydnu se narodi druhe tak jsme rozsirili nase spani v loznici,budem tam vsichni a z pokojiku je herna.😄 Taky nerozumim tomu proc nekdo chysta pokojik pro novorozence ale kazdy to ma jinak...a ja kolikrat nerozumim vic vecem a ten pokojik je snad to nejmensi.😂
@widowblack slovo ,,mint,, vetsinou znamena, ze je dany doplnek/hracky/nabytek cca o 30% drazsi, protoze modra a zelena jsou davno mrtve barvy a nedejboze mit hracky pestrobarevne, to by clovek pak musel na instaci furt filtrovat barvy, aby to bylo sladene 😂
@svntvt 😂😂 hlavne mint a seda, to totiz deti bere zdaleka nejvic. Pardon, instagramove slepicky 😂
@martiniquest kks ja sice nie som blogerka ani insta maniak ani nic ale taketo urazky?? To je hrozne ludia, nechajte vsetkych v pokoji zit ako chcu, padaju tu same urazky a zosmiesnovania, potom ten svet takto vyzera
@vladienka Ach jo. Zase je zde inkvizice zakazujici humor? 😀 Trochu se uvolnete a neberte zivot tak vazne. Neni nic lepsiho nez si ze sebe umet udelat srandu.
@martiniquest I'd like to complain about people who hold things up by complaining about people complaining. It's about time something was done about it :D (monty python)
@odula 😂👏🏻
@svntvt 😂😂😂😂 tak to sem děsně mimo mísu 😂😂😂😂 tak v tom případě jdu skočit pod vlak protože chudák moje starší dcera a natož tak to nenarozené miminko 😂

@adluska1201 Proč by tě někdo soudil? Myslím, že každému je úplně jedno jaky pokojíček tvoje dítě má . Miminko nepotřebuje žádný, já bych se dokonce obešla i bez té postýlky 😄