icon

Holka nebo kluk?

stanulice
4. srp 2021

Ahoj. Vím že tu jsou tací co nejsou odborníci , to asi v tomhle případě nikdo pokud tu není vyloženě doktorka 🙂 , ale prý (zkušené ) maminky který se tímto hodně zabývají a pozoruji dokážou nějak poznat na fotce co by to asi samozřejmě (odhadem ) mohlo bejt , doktor u kterého sem byla na 1.screeningu to neříká. Já si tak trochu myslím co to je , jako na ultrazvuku se miminko nestydělo a ukazovalo vše 😅. Mám už syna toho mě řekly hned na 1.screeningu ,. Tak uvidíme co si tady tipnete vy 🙂 těším se .

Holka nebo kluk?
lilian2111
4. srp 2021

Pohlavní hrbolek vidět nejde, takže je to 50/50 🤷🏻‍♀️😁

linducha90
4. srp 2021

Tak jelikož je mimi bokem a nejde vůbec nic vidět, tak ti to v tomhle případě neřekne ani lékař 😉 takže je to buď kluk nebo holka 😊

stanulice
autor
4. srp 2021

Ahaaa , on má bejt vidět nějaký hrbolek 😅, tak zítra jdu na kontrolu tak třeba se to dozvíme aspoň . Holky v jakém TT vám to řekly ? Já budu 15tt.

hawah
4. srp 2021

noo nejde vidět pohlavní hrbolek, takže z této fotky to poznat nejde. Jinak já všechny tři syny věděla na prvním screeningu ve 12tt

lilian2111
4. srp 2021

@stanulice Ve 12tt na screeningu

michaelarousova
4. srp 2021

@stanulice tady to poznat nejde…prcni syn se ukazal az ve 26tt a deuhy hned ve 12tt

linducha90
4. srp 2021

@stanulice ve 12 tt na screeningu, ale 100% potvrzeny až na druhém screeningu ve 20tt

stanulice
autor
4. srp 2021

@michaelarousova až 26tt 🙈 no teda , . Holky děkuji vám moc 👶🤗

michaelarousova
4. srp 2021

@stanulice joo az na 4d UZ jinak by se podle me neukazal vubec😂

jiriiinka
4. srp 2021

Já měla ve 13tt na 98% kluka a o týden později už to bylo na 100% ..ukazoval se krásně

neliiinka
4. srp 2021

Ve 12tt mi řekli, že určitě kluk.. ve 20tt, že to byl pupečník a pak doktor říkal, že dá ruce i hlavu do ohně za holku😂😂

stanulice
autor
4. srp 2021

@neliiinka tak pupečník co mě ukazoval vedl mimo , já si myslím že věděl co to je ale prostě a zásadně to neříká no . Ale jako holky můžu říct že u syna jsem zvracela jen do konce 3mesice pak už pohodička teď bleju Furt a stále 😅🙈

michaelarousova
4. srp 2021

@stanulice me bylo u orvniho blbe ale dalo se to..u druheho to byl horor😂to jsem si rikala ze tam je holka jak vysita a prd😂

sylvka
4. srp 2021

Holčička v 16 týdnů,potvrzena 21 týden..

stanulice
autor
5. srp 2021

@michaelarousova tak jako já bych byla ráda za druhého chlapecká ❤️, a chutě jsi měla stejný jak u prvního ? ...

michaelarousova
5. srp 2021

@stanulice deuhe tehu je komplet uplne jine i chute ..u prvniho jsem jedla stale kysele a twd zas hranolky a pizzu 😂sladky teda ani u jednoho

hawah
5. srp 2021

@stanulice já mám tři kluky a každé těhotenství jiné - jak chutě, pachy, blití, únava, tak tvar břicha… 😅

karolina_kaja21
Autor odpověď smazal