icon

Holka nebo kluk podle ultrazvuku v17.tt?

barulilinka
30. čer 2021

Ahojda... co myslite holka nebo kluk ??? chci udelat priteli radost, ale nejsem si jista odpovedi doktora 🙂

Holka nebo kluk podle ultrazvuku v17.tt?
lenickakl
30. čer 2021

Nepřestává mě fascinovat, jak si někdo myslí, že random lidi na internetu jsou chytřejší než doktoři, kteří to studují x let...

barulilinka
autor
30. čer 2021

Ja vim...ale proste mi to prislo u nej tak rychly, ze ted nechci zklamat, ze reknu tohle a nakonec to byla pupecni snura treba :D :D tak se prece nebudete zlobit, ze jsem to zkusila nooo se zeptat tu :D :D

sylvka
30. čer 2021

Kluk 😁naše holka tam nic nemá 🤔mrkni do alba.

juliemichal
30. čer 2021

kluk 🙂

barulilinka
autor
30. čer 2021

dekuji moooccc ja furt nervy jestli to neni pup snura nebo tak :D :D :D me tohle alespon uklidni a muzu udelat prekvapko synovi a priteli po komentarich 🙂

sirinfirst
1. črc 2021

pokud se bojíte, že to přítele nějak sebere, pokud se doktro spletl, tak počkejte na velký utz, budete mít větší jistotu,ne?

barulilinka
autor
1. črc 2021

@sirinfirst jj to sem si taky rikala , ale slo mi o to, ze jsem mu to chtela dat v nedeli k narozkam 🙂

bluehorse2020
2. črc 2021

@barulilinka kluk, cekam take kluka a tohle je nas snimek

barulilinka
autor
3. črc 2021

@bluehorse2020 jeee děkuji mooocccc❤️❤️❤️❤️ Vy jste mi udělala radooossttt😊😊😊😊

bluehorse2020
3. črc 2021

@barulilinka nemate zac. To ze to bude kluk mam potvrzene od 2 doktoru + uz u 1. Screeningu rekli na 60% kluk. Jelikoz se fotky temer nelisi, tak gratuluji 😁 mate taky kluka

betty20
3. črc 2021

@barulilinka já vás chápu, že se ujišťujete 😁 měla jsem podobnou fotku, doktor říkal, že to bude kluk, ale já si také myslela, co kdyby to byla přeci jen pupeční šňůra, doma tři holky a že by se kluk přeci jen zadařil 😁 teď při posledním ultrazvuku jsem už stopro přesvědčená, jak bylo vše krásně vidět 😄 přeji ať vám chlapeček krásně roste 💙

barulilinka
autor
3. črc 2021

@betty20 joooo přesně taaakk🙈🙈🙈🙈 spis jde o to, ze má přítel zítra narozky a ja mu to chtěla dat jako dáreček nooo 🙈🙈🙈 ať se Vám daří a děkuji ještě jednou 😍😊😍

sylvka
9. črc 2021

Toto je naše Karolinka 😃 nic tam nemá ,utz 17 tyden 🤪příští týden snad potvrdí 😁