icon

II. trimestr

sara.max
28. únor 2010

Čau kočky, tak už příští týden začínám další trimest a proto to posunutí sem 🙂 Konečně mi přestaly nevolnosti a začínám se cítít líp. Přestala jsem brát utrogestan a tak čekám, jestli bude všechno OK. Doufám, že ano, protože bych chtěla začít chodit plavat a cvičení těhulek. Jediné co mi ještě hodně chybí je chuť na sexík. Někdo říkal, že to příjde hned jak přejdou ty nevolnosti, ale zatím čekám marně 🙂 🙂 🙂

Hezký zbytek víkendu.

petulinec
24. kvě 2010

@weri1 Máš recht,přítel bere 13tis já 8 apůl z toho 7 a půl tis.jeho půjčky (co měl s bývalou manželkou) 6 a půl byt,malej v září do školky tj další 1000,za pár dní druhý dítko na světě a kde je jídlo a potřeby pro prcky,asi uděláme banku 😉 v dnešní době je už 1 dítko nadstandart 🤐

ttterysek
24. kvě 2010

to máš pravdu,že cena nehraje až tak velkou roli...brácha pro malou nakoupil huggiesky a pampersky a nakonec je musel prodat,protože malá se z nich uplně osypala.Nakonec jí nejvíc vyhovovaly ty z teska,ještě když je dělaly v e fialovém balení,teď jsou myslím bledě modré.jinak co vím,tak jsou dobré ubrousky z lidlu,jsou sice bez parfemace,ale za dobrou cenu,nejsou moc mokré a nedráždí.na značku si teď nevzpomenu,ale jsou světle modré 😉

weri1
24. kvě 2010

hypoteku si nemůžeme dovolit kde bychom na to vzali.
já nechci mít dvě děti a nějak to udělat, chci dopřát svýmu dítěti co budu moct, a ne pak brečet, že nemám na to a na to.

petulinec
24. kvě 2010

jn,já taky chtěla jen jedno dítko abych mu mohla dopřát vše,ale nečekaně přišlo druhé a už jsem byla přez 3 měs. tak že,ale i tak se těším 😉

petulinec
24. kvě 2010

jj ty z tesca jsou taky dobrý,jak pleny tak i ubrousky,kvalita za rozumnou cenu 😉

barunka9
24. kvě 2010

no tak ted jsem si dala peknej cteci maraton (asi 20 stranek)... 😀
zdravim vsechny, dost jste toho probraly...
u nas nic noveho, pupek lehce roste, jinak vse OK, akorat resime postylku a kolotoc a takovou tu spiralku na postylku. Zatim jenom obhlizim.
Gratuluju nevestam, sofi bude mit krasny cokoladovy, simka zase nakupuje, dex a boxer stale resi kocarky a weri vyhrabava na netu hruzostrasne clanky o porodu a k tomu jeste fotky.... 😀 😀 😀

barunka9
24. kvě 2010

frekvence mych navstev a vtipnych komentaru, po kterych se Vam jiste styskalo 😀, se ponekud prodlouzi, v praci mame nejaky drasticky filtry na net, takze se na konika nedostanu, jenom doma, ale to se mi kolikrat vubec nechce zapinat PC...

weri1
25. kvě 2010

dobré ráno těhule 😀
manžel odešel před půl hodinou do práce a já přemýšlím, jestli si ještě lehnout, nebo jítuklízet. Nebyla jsem týden doma, tak mám co tady dělat 🙂
petul: ty jo, ty zachvilku rodíš. ty se máš. Já se na porod těším, a zároveň bojíííím 🙂

dexonka
25. kvě 2010

dobre rano🙂 tak se divam ze je u prispevku danej zajimavej cas,na to ze je teprve po 7 a ty uz mas weri po 9🙂
ja mam tento tyden hlavu jak balon takze uz nebudu resit asi vubec nic🙂
jsem zvedava jake bude dnes pocasi,ptz nam nechce schnout pradlo a ja chudak nemuzu vuuubec prat.....

baru: filtry jsou blby to je mooooc skoda🙂) jj ty tvy hlasky,jsem se dneska zasmala........

weri1
25. kvě 2010

zajmavej čas, co jim to blbne 🙂

simka01
25. kvě 2010

ahoj maminky.....tak jsem chvili u tatky v praci a probiram se ☹ ..dnes rano jsem sla "popijet"....kvalitni chutny napoj na tehul.cukr...brali mi krev z obou a blbe pichli..tak mam modriny....do toho hlad,tak bastim pri psani aspon Bebe susenky....nez bude obed....jak se mate? mne,jakmile se zacina oteplovat ,vsechno se zhorsuje....dychani,tlak mi lita....no,jsem zvedava na leto 😖 ...tak snad testiky dopadnou dobre a pristi tyden na kontrole se snad podivame na Stanika....uz mi zlaticko chybi,uz jsem ho dlouho nevidela....holky,taky citite tu neskutecnou lasku k miminkum uz ted? ja ho tak laskuju,ze to neni ani mozny....a to je teprv na pul s nama 🙂 ....
baru: vitej.vitej......chybis nam,maminko!!!!! KOmentare rovnez!!!!!!! hlavne,ze se ti-vam dari....

weri1
25. kvě 2010

ahoj holky, tak jsme v pořádku, malej je hlavičkou dolů a vážíme už 2,1 kg docela macík říkal doktor

bilejboxer
25. kvě 2010

Ahoj těhulky 😀 😀 😀 😀

hezké odpoledníčko všem.
Zase jsem samá návštěva,tak nestíhám.....byla jsme s kámoškou na obědě a poslala jsem malé 6 knedlíků se segedínkem do břicha 😎 A nejspíš prasknu 😀 😀 Miluju knedlíky 😅
Včera se tady přehnala buřina jako hrom,samej blesk...obloha černá 🤐 no hnus.Pomlátilo mi to jediný truhlík,který jsem zrovna včera strčila ven za okno......že jsem ho tam dávala!!!
Teď se mi nechce vůůbec nic,tak dumám co podniknu 😵
Kontrolu mám až za 14 dní,ještě musím zařídit EKG a tam se ne a ne odhodlat.

Už by se mohlo umoudřit to slibované jaro,že 😖 😖 😖
Pěkný den.

bilejboxer
25. kvě 2010

Weri-páááni ,pěkného macíčka máš v bříšku 😀 určitě se mu tam dobře daří 😉 😉 a to je hlavní 😀

weri1
25. kvě 2010

boxer: kdo to ale bude rodit??? 😀

weri1
25. kvě 2010

sarlott: hoď sem odkaz na emitex, něco jsem našla,ale bez cen

weri1
25. kvě 2010

to nebylo sem 😀

bilejboxer
25. kvě 2010

Weri-auauau,to máš pravdu 😀
Minulý týden jsem koupila od známé fusak od Emitexu 😀 Už ho mám načančaný doma.Malá se jí narodila v lednu,použila ho snad 3 x .Tak senám určitě bude hodit do autosedajdy,ale možná i jinam už od září.Je fleesový a má nějakou spec.tepelnou vložku proti zimě.

weri1
25. kvě 2010

boxer: to máš dobrý, já budu kupovat fusak od emitexu ale zimni

bilejboxer
25. kvě 2010

Weri-no zrovna na ty zimní koukám a zaujala mě loňská kolekce....fusak budu kupovat taky.Je za půlku.....tak ho dnad ještě dneska objednám.......za tu cenu seženeš už jetý!!

http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=1078534

bilejboxer
25. kvě 2010

Weri-jsem to popletla...mám zavinovačku zimní doma!!!Od Emitexu...barva růžovo/bílá

http://www.hracky-vybavicky.cz/29-zimni-zavinov...

weri1
25. kvě 2010

já budu kupovat novou kolekci, našla jsem ho za 750,-

bilejboxer
25. kvě 2010

Weri-tak sem šupni prosím odkaz 😀 já moc nehledala tedy.

bilejboxer
25. kvě 2010

Weri-co vše pořizujete do kočárku holky????Na zimu fusak,to je jasné....nějaká ta dečka na přikrytí.....a co peřinky do kočárku? nevím co mám a nemám koupit.... 😠

weri1
25. kvě 2010

já ho musím najít,
já peřinky pořizovat nebudu, jen prostěradlo do kočárku, letní deku a zimní

sara.max
autor
25. kvě 2010

Ahoj holky, nevím, jestli si na mě ještě pamatujete, občas jsem se tu s vámi mihla. Pak jsem přestala chodit na koníka, protože jsem si něco přečetla a všechny problémy jsem hned viděla na sobě. Občas na vás ale kuknu 🙂

Nezlobte se, že se vám do toho pletu, ale viděla jsem v albíčkách, že máte nakoupeno plno lahviček a dudlíků. Jestli můžu radit, tak je schovejte do krabice a hluboko do skříně. Zapomeňte na to, že je máte alespoň na prvních několik měsíců. Jsem laktační poradkyně vyškolená z Laktační ligy od paní doktorky Mydlilové a proto vím o čem mluvím. Pokud chcete kojit a nezpůsobit sobě i miminku problémy, tak na dudlíky zapomeňte. I na lahvičky. Vím, že jsou psané v každé sestavě pro novorozeňata, ale zbytečně. Snad opravdu jen pro ty, které ví dopředu, že kojit nechtějí. Snad se nebudete zlobit, samozřejmě byla to jen dobře míněná rada. 😉 Přeji hezké těhulení a zdravá miminka.

elfka11
25. kvě 2010

Ahojky těhulinky,u nás v Brně aprílové počasí děsné. 🙂

elfka11
25. kvě 2010

Boxer:S tím kočárkem jsem na to stejně krom lehké deky zatím nemám nic,jsem se nějak zabrzdila.

elfka11
25. kvě 2010

Weri:Tak to je kus chlapa,fajn,že vše dobře a otočený. 🙂 🙂

bilejboxer
25. kvě 2010

Sara max.....si piš že si Tě pamatujeme 😀 už jsme se sháněly několikrát kde jsi......... 😖
Osobně pořídím jednu lahvičku.......pro strýčka příhodu,abych nemusela asi v nutnosti nikoho otravovat.
Nepočítám s nekojením.......ale jedna záložní lahvinka bude.

Weri-tak jsem to už probírala se známou....žádné peřinky...ufffffffff 😎 Prostě jen ta teplá zavink co mám +deka a v zimě zimní fusak 😀 Ale prostěradlo je mi novinkou....hehe,to pak s kočárkem taky pořídím.
Domů ještě do posýlky pod prostěradla ty neprosakující podložky....že 😲

Elfka-tak si aspoň v hlavě naplánuju,co pak pořídit 😀 zrovna mi známá poradila "španělskou deku".......... 😲
tak zatím mám doma jednu obyč z Ikea 😠

Strana