II. trimestr
Čau kočky, tak už příští týden začínám další trimest a proto to posunutí sem 🙂 Konečně mi přestaly nevolnosti a začínám se cítít líp. Přestala jsem brát utrogestan a tak čekám, jestli bude všechno OK. Doufám, že ano, protože bych chtěla začít chodit plavat a cvičení těhulek. Jediné co mi ještě hodně chybí je chuť na sexík. Někdo říkal, že to příjde hned jak přejdou ty nevolnosti, ale zatím čekám marně 🙂 🙂 🙂
Hezký zbytek víkendu.
tak ´to koukám,já mám utz každý měsíc,a zatím jsem všude na termín.Ale to bude asi doktorem,viď
Holky zítra cukrovka tak za chvilku už nic do pusy,ale ten hlad je hrozný,aspoň u mě. 😀 😀
Krasne rano, nastavajici maminky, tak jak jste spaly - na boku nebo na zadech 😀 ?
Dobré ráno mamči a mimísci, nes se mi moc dobře nespalo. Pořád jsem se točila. Po včerejší debatě se jdu namazat i ráno 🙂
Ja na boku, a taky mazu, olejem Weleda z DM, v praci mam taky nejaky krem na promazavni pres den... kdo maze ten jede 😎
ty jo, tak to si nedovedu predstavit, ze bych se v praci pres den mazala 😀
leda nejakym alkoholem, ale to ted moc nejde... 😀
Radsi tim kremem nez alkoholem.... 😉 Namazu na zachode, chvilku pockam az se to vstreba a jdu.
ahaha 😀 tak to si taky nedokazu predstvit mazat v praci, uz rano jsem se dnes premohla a namazala a premyslela, jestli to vubec stihnu do odchodu, aby se mi ten olej vstrebal 🙂
vcera jsem dostala vysledky integrovaneho testu!!! a vysledek negativni! downuv syndrom: 1:8500 a rozstepove vady 1: 4850.. nevim, jak to vyslo vam, asi to mohlo vyjit lip... ale myslim, ze je to ok i tak
v pondeli jdu na kontrolu, tak jsem zvedava, jestli nahodou uvidi, jestli je to holcicka nebo chlapecek.. a hlavne, jestli je vse v poradku!!
preju vam pekny den
Cami, dobre zpravy, to je prima 🙂 My jdeme na velky UTZ v patek, tak se tesime.
camomilla: Gratuluji k dobrým výsledkům. Já jak marodím tak můžu mazat pořád jinak v práci by to nešlo a když jsem tam chodila tak jsem vstávala ve 4:00 tak to bych asi nestíhala.
Kamikadze: určitě to dobře dopadne. Pak dej vědět.
tak se mi podarilo najit mistecko na ultrazvuk, neplaceny (jinak by to bylo v prepoctu 2500 kc), to by bylo 20+4, myslite, ze to je ok?
vcera mi sestricka na gynekologii rikala, ze se dela od ultrazvuk klidne uz od 19+0 (20.tydne), ale neni kolikrat vsechno videt.. a pak je to treba opakovat..
rikala, ze idealni by bylo 21+0 az 21+4, jenze ja ten tyden budu u nasich v Brne, jeste listek nemam, ale manzel jindy nemuze... snad tedy ten termin 20+4 je ok a vse bude videt... co myslite??
cam neboj se vše dobře dopadne. A ono pár dní navíc nevadí. Neboj. Jak jsem psala vždy jsem ten ultrazvuk i vyšetření neměla v termínu a zatím vše dopadlo dobře.
camo: gratuluji 🙂 a termin je O.K...neboj....
holky...ja se ted laduji spickou a veneckem 😖 ...ty jo... a do toho prskam z alergie...no vypadam nadherne....
tak to jste me uklidnili, jen misto bylo v jakesi nemocnici mimo mesto, snad budou schopni a udelaji to dobre a nne nejaky nouma... soukrome se me uz nechce, tam jsou sice desne mili, ale kdyz se to da vse dohromady, tak to je naodstrel... snad budu mit stesti a neco neprehlidnou...
camo: neboj se a hlavně se tím nestresuj. Vše dopadne dobře.
Já opět dumám nad kočárkem. Mám vybranej ale co barva. Nafotila jem je. Co na ně říkáte???
Luci, oba jsou hezky, ani s jednim neudelas chybu. Ja bych asi zvolila ten hnedej. Ta to nemas jednoduchy...🙂 A co je to za typ?
Luci, jsou hezky oba dva! rozhodni se treba, kterej se ti vic hodi k tve zimni/podzimni bunde, at dobre ladis 😀
nejsou uplne ty prvni prvni pohyby miminka takove male simrani?? neco takove jsem dnes citila rano.... ale asi je jeste brzy..
Luci: ja jsem take pro modrou.....ale asi jsem uz omamena myma modryma vecickama....ale u me ta modra proste vede... 😉
camo: ano.....tak to zacalo u me....takove malinkate simrani....a ted to jsou vetsi a vetsi kopanecky....

to jo ale na některá vyšetření sestara zapomněla a dělali mi to dodatečně až za 3 týdny. To mě prvně vyplašilo ale už u více lidí jsem to slyšela. Třeby i můj doktor mi ultrazvuk dělal naposled v 16 týdnu. Pak jsem byla 2x v Brně tak si to jenom přečetl zapsal do průkazky a tím to haslo.