Jak jste dopadly na velkém prvním utz?
Ahoj holky,
a v jakém tt jste šly na UTZ? A pokud jste z Prahy, můžu se zeptat kam jste šly a případně i kolik Vás to stálo? 🙂 A šly jste samy nebo s partnerem? 🙂 Děkuji 🙂
@sarkachmelova Ahoj, já z Prahy teda nejsem, ale byla jsem na prvním velkým 12+1 a stalo mě to 1500, ale vim že u každého je to jinak někdo plati míň🙂 a byla jsem tam sama a dost mě překvapilo že jsem nebyla jediná bylo tam víc holek samotných nebo s maminkou nebo mladším dítětem🙂
@sarkachmelova Když máš žádanku od gynekologa, u Apolináře máš 1. screening zadarmo a neplatíš 🙂 Byla jsem s parnerem a bylo to moc hezký. Vlastně tam nebyla žádná holka bez partnera, tak by mi asi i bylo líto, kdybych tam byla sama 🙂
Já jsem dostala žádanku až na druhy teď, ale první mi proplatila pojišťovna, ikdyž mi doktorka tvrdila že mi nikdo nic neproplati😄.
@nikovaneska včera sem byla na screeningu (dle ultrazvuku 12+3)a vše v pořádku nikdo nevolal takže je asi vše v pořádku 😊 jinak my budeme mít asi kluka ale není to jistý. A platila sem 1500 a byla sem v Olomouci ve Fertimedu
Ahoj, díky za odpovědi 🙂
@veronikava je super, že Ti už řekli pohlaví!!! to bych taky brala 🙂
@iowa super, díky! Já myslela, že se platí všude. U Apolináře jsem 2x rodila a podruhé to bylo naprosto strašné, tak už se mi tam asi nechce ani na ten screening 🙂 🙂
Jinak jsem koukala, že na utz přidává pojišťovna 1000kč 🙂
@sarkachmelova záleží jakou máš pojišťovnu. Já mám VZP a budou mi hradit celý screening tudíž 1500
@veronikava už máme po vyšetření vše v pořádku obadnaly mě hned na 2 skrinink..
@sarkachmelova Oni na to údajně mají nějaký grant, proto je to zadarmo. Ale asi se to moc neví, říkala mi to gynekoložka, přitom všechny moje těhotné kamarádky byly jinde a musely platit. Což mi přijde zbytečné, radši si ty peníze od pojišťovny vyčerpám na něco jiného 🙂
@iowa jdu na to kouknout 🙂
Naše fotečka ale spinkal nám a Este byl jinak natočeného no prostě nechtělo se ukázat tak ani pohlaví nám Este neřekla..
Naše fotečka ale spinkal nám a Este byl jinak natočeného no prostě nechtělo se ukázat tak ani pohlaví nám Este neřekla..
@nikovaneska náš miláček
@nikovaneska mě další termín přijde s papírama ze screeningu
Krásné!! Gratuluji 🙂
@nikovaneska tak to je super moc gratuluji🙂)
U obou tehotenstvi jsem neplatila ani jeden, dostala jsem zadanku od MUDr. U prvniho ditete jsem byla na Palmovce a druhy Gennet na letne, 2. Screening me teprve ceka, ale taky mam zadanku.
@sarkachmelova byla jsem 12+6 myslim. Byla jsem s přítelem a v gennetu na letné 🙂 jo a cena myslím 1100

My jsme dopadli super, všechno bylo v pořádku i krev i utz, dokonce nám paní doktorka řekla pohlaví, že by to měla byt holčička (snad to tak i zůstalo a nezměnilo se)😄. Za necelé 3 týdny nás čeká druhý velký utz. Ty ho máš před sebou nebo už máš výsledky🙂?