Jak motivovat miminko k pohybu během ultrazvuku?
Ahoj holky, ve čtvrtek je náš veliký den ,🤣😇 mám poradnu za 17. Týden a já pevně věřím a doufám že se nám miminko ukáže a my konečně budeme bouchat balón 🎈 ....
Ale miminko vždy na ultrazvuku je tak blbě natočené že to není možný pořád zády.. nemáte nějaké osvědčené rady co na to aby se miminko více hýbalo ? Prý pomáhá sladké ale u nás to neplatí .
Ja sem vzdycky jedla hroznovej cukr...pila kafe..hlavne kdyz sme meli jit na 3D a stejne to bylo k nicemu🤷🤷krome pindoura nam nic neukazal..😂😂😂ale kdyz sem pak chodila na monitory tak ten cukr fungoval vyborne...holt se nas klucik asi nechtel fotit😂😂😂
@chanel11 jsem ve 31.týdnu a nemáme jedinou koukatelnou fotku a to jsem vyzkoušela snad všechny rady🤣 prostě chce být překvapení 😁 že je to holčička, víme taky až od minulé kontroly.
Dej si plechovku Fanty nebo nějakého jiného sladkého pití 😁
Slabší kafe, něco sladkého a pak je to rodeo🤣 mne teda někdy stačí si jen lehnout. Jak jsem v klidu já, tak prcek řádí😅
@chanel11 mne nepomohlo nic. Na obou screeninzich jsem jedla a pila sladky, behala tam po schodech a skakala po chodbe, ale mala proste nic, delala ze tam neni, ruka pres oblicej a pohyb nula. Tak tak ze se jim podarilo vzdycky namerit to, co potrebovali, pohlavi vubec neukazovala. Nastesti moje doktorka dela ultrazvuk pri kazde kontrole, tak alespon jednou se podarilo a ukazala nam, ze to teda bude holcicka. Ale jestli to tak opravdu bude uvidime za par dni 😀
Doma potom v brichu radila o sto sest, ale jak mela jit na ultrazvuk, tak ani hnout 😄
@chanel11 nám pomohl až druhy velký utz. Dělal se jinde, byl tam se mnou i tatínek a najednou udělal kuk, jsem kluk. Já mohla pak před monitory vypít půl litru koly a tam tak dva pohyby. A cestou domů mi prokopal břicho, za ten cukr a kofein.
Já jedla hroznovy cukr, ale ono to, ze se hýbe neznamená, že ukáže pohlaví :D me se mimco mlelo tak, že se nedalo ani nic zamerit a pohlaví se prvně ukázalo až ve 20tt na velkem screeningu a to se musel Dr fakt dlouho snažit :D takze nějaký větší pohyb je taky spíš ke škodě :D
Musela jsem jednou mimčo budit kvůli sonu srdce a nepomohlo běhání po schodech, sladké ani pití, ale chipsy 😀
Mě doktorka skoro skákala po břiše, brutálně hýbala vnitřním ultrazvukem a pak mě donutila s holým zadkem a respirátorem na ksichtu udělat deset dřepů 🤦🏼♀️ Nakonec se teda natočil jak bylo třeba, ale bylo to strašné 😂
@chanel11 na vyšetření srdíčka jsem jedla sladké, hroznové víno, koupila si tu hnusnou čokoládu z automatu, chodila jsem pešky, nechala se vydrncat v buse, vybíhala schody a nic. pokaždéne u dr na 3-5 pokusů a pak mne poslali do nemocnice a najednou to šlo 🤣🤣🤣
no a pohlaví na utz mi řekli 22tt, ale nebylo to na 100%
kamarádka to chtěla vědět, ale dozvěděla se to až když porodila

@chanel11 u nás pomohlo napít se studené vody, ale když nechtěla, tak jsem se mohla i na hlavu stavět 🙂