Jak poznat pohlaví z ultrazvuku ve 12. týdnu?
Dobrý den holky, prosím napište Váš názor na pohlaví podle fotky z utz 12+3 🙂 holka nebo kluk? Moc děkuji a hezký den

Ve spodním případě jsem si dost jistá, že bílý útvar mezi nožičkami je vhodně položená pupeční šňůra (je znát pokračování přes tělíčko). Myslím si, ež to tak bude i v tom horním (ostatně dost odpovídá umístěním). ... Takže gratuluji, čekáte miminko, které už v maminčině bříšku ví, že některé věci se veřejně neukazují a cudně je zakrývá 😉 . To čekání je sice nekonečné, ale při příštím velkém ultrazvuku se vyšetřuje i pánevní oblast, tak to bude snad vidět líp.
@cilkat děkuji moc 🍀🙂 bylo mi přímo řečeno, že tyto dvě fotky jsou s pohlavním hrbolkem 🙂
Ja bych podle hrbolku rekla holcicku. Muj syn mel hrbolek smerem nahoru
Ja bych podle hrbolku rekla holcicku. Muj syn mel hrbolek smerem nahoru
@misha31 děkuji za tip 🙂
Pokud je to opravdu pohlavní hrbolek, tak holka 🌸

Ve spodním případě jsem si dost jistá, že bílý útvar mezi nožičkami je vhodně položená pupeční šňůra (je znát pokračování přes tělíčko). Myslím si, ež to tak bude i v tom horním (ostatně dost odpovídá umístěním). ... Takže gratuluji, čekáte miminko, které už v maminčině bříšku ví, že některé věci se veřejně neukazují a cudně je zakrývá 😉 . To čekání je sice nekonečné, ale při příštím velkém ultrazvuku se vyšetřuje i pánevní oblast, tak to bude snad vidět líp.