icon

Jak poznat pohlaví z ultrazvuku ve 12. týdnu?

23. říj 2025

Dobrý den holky, prosím napište Váš názor na pohlaví podle fotky z utz 12+3 🙂 holka nebo kluk? Moc děkuji a hezký den

Jak poznat pohlaví z ultrazvuku ve 12. týdnu?Jak poznat pohlaví z ultrazvuku ve 12. týdnu?
cilkat
23. říj 2025

Ve spodním případě jsem si dost jistá, že bílý útvar mezi nožičkami je vhodně položená pupeční šňůra (je znát pokračování přes tělíčko). Myslím si, ež to tak bude i v tom horním (ostatně dost odpovídá umístěním). ... Takže gratuluji, čekáte miminko, které už v maminčině bříšku ví, že některé věci se veřejně neukazují a cudně je zakrývá 😉 . To čekání je sice nekonečné, ale při příštím velkém ultrazvuku se vyšetřuje i pánevní oblast, tak to bude snad vidět líp.

autor
23. říj 2025
@cilkat

Ve spodním případě jsem si dost jistá, že bílý útvar mezi nožičkami je vhodně položená pupeční šňůra (je znát pokračování přes tělíčko). Myslím si, ež to tak bude i v tom horním (ostatně dost odpovídá umístěním). ... Takže gratuluji, čekáte miminko, které už v maminčině bříšku ví, že některé věci se veřejně neukazují a cudně je zakrývá 😉 . To čekání je sice nekonečné, ale při příštím velkém ultrazvuku se vyšetřuje i pánevní oblast, tak to bude snad vidět líp.

@cilkat děkuji moc 🍀🙂 bylo mi přímo řečeno, že tyto dvě fotky jsou s pohlavním hrbolkem 🙂

misha31
23. říj 2025

Ja bych podle hrbolku rekla holcicku. Muj syn mel hrbolek smerem nahoru

autor
23. říj 2025
@misha31

Ja bych podle hrbolku rekla holcicku. Muj syn mel hrbolek smerem nahoru

@misha31 děkuji za tip 🙂

anpineapple
23. říj 2025

Pokud je to opravdu pohlavní hrbolek, tak holka 🌸

autor