Je malé břicho v 18 týdnu těhotenství normální?
Ahoj holky, jsem tu zas s dotazem. Pojďte mě uklidnit.
Jsem dneska 18+3.. bříško skoro žádný nemám. Každý mě říká jak v 5 mesici už musím mít břicho atd.. já nejsem žádný hubenour, mám bříško ale strašně maličký.. spis žádný .. 🥺 je to normální? 4.4. Máme druhy screening tak snad je vše ok.
@rezena12 Hlavně se nenech vystresovat kravinami, že bys měla nějak vypadat. Kdyby se dr. něco nezdálo už lítáš po vyšetřeních. Někdo má břísko větší a někdo menší, všechny ženy nejsou stejné.
Na břichu vůbec nezáleží, já měla břicho až někdy po 20tt a pod oblečením ani nešlo vidět, rodila jsem s břichem jak kdybych byla v 6tym měsíci, ani pásy na ctg při porodu mi pořádně nešly dát 😁
Potkala jsem maminku, která byla podle svých slov v 38 tt... Jediné, co bylo vidět, že se občas "bezdůvodně" zasekávala v pohybu (prostě když dítě začalo kopat), jinak kdyby o tom nezačala mluvit, tak by mi vůbec nedošlo, že je těhotná. Prostě břicho neměla.
Co vím, týden na to rodila. Ona i dítě v pořádku 😉 .
@rezena12 Úplně normální, na mě to lehce začalo být vidět až někde v 7.měsíci, každý se mě ptal kde jako mimčo je. Ale v 9.měsíci mi to hezky vyskočilo, a malá naprosto v pořádku 😊
@klokanka31 dekuju zlato
Na břichu vůbec nezáleží mě se lidi po porodu ptaly kde jsem jako to mimino vzala že ani nevěděli že jsem těhu 😁😁
mne brucho zacalo rast okolo 20tt, taky som bola nervozna , som mensej postavy , sportovej…. Behom 2 tyzdnou bolo hezke kulate
Já u prvního měla takovej pidi mozulek až do 6. Měsíce 😂 teď čekám druhy a vyskocilo mi bříško hned v 9 týdnu 🙈😂

@rezena12 je to úplně v pohodě 😊 každá má jinačí základ a jiné bříško. Já jsem taky do 5 měsíce neměla nijak velké a v oblečení to nikdo nepoznal. Neboj ono pak naroste 😉