icon

Je možné cítit pohyby miminka v 19. týdnu?

nikkik
29. čer 2018

ahojky 🙂
Jsem ted 19+2tt. Sice prvorodicka, ale pohyby citim od 16tt.
Je mozne, ze jsem dnes citila prcka rukou pres bricho? Lezela jsem na posteli, ruku na podbrisku a nekolikrat mi dost znatelne nadskocila i přítel to cítil.Bylo to opravdu jakoby kopnuti, ale prijde mi to dost brzy…Máte někdo podobnou zkušenost? Je to vůbec možné, když prcek je ještě tak malinký?

berynka
•
29. čer 2018

Jasne, je to mozny

nhaty
•
29. čer 2018

Je to možné, měla jsem to stejně. I manžel malého cítil už v 19 tt ☺️.

lobella
•
29. čer 2018

Urcote, jsem tez prvorodickaa prvni pohyby jsem necitila, ale videla v polovine 18tt a o 3 dny pozdeji citila prvni kooanecek do ruky, trvalo cca 3 tydny, aby to bylo pravidelnejsi, ted jsem 22tt a mrnous kope i pres dencitim i kdyz stojim, jen pri pohybu zatim ne, ale vecer uz kope casto...

nikkik
autor
•
29. čer 2018

jee holky díky 🙂 uz jsem si trosku pripadala jako blazen. Ale byly to fakt docela silné pecky, tak si myslím, že to nejde s nicim zamenit. Mam placentu nekde vzadu, tak to mozna bude i tim. Nesel nam internet, tak se mi tenhle prispevek ze vcerejska ulozil az dnes. A dneska rano jsem mela teda v brisku pekne rodeo, trosku me to i bolelo, tak snad bude vse v poradku.

cherris
•
29. čer 2018

Já jsem u prvního cítila pohyby od čtrnáctého týdne, nikdo mi sice nevěřil, ale jakmile zesílily, tak mi bylo jasné, že už tehdy to bylo ono. U druhého až od 16. a manžel taky cítil už před 20tt

preiba
•
14. črc 2018

U prvního jsem cítila v 17.tt, u druhého teď od 15.tt...

urtica
•
14. črc 2018

Taky taky...od 17 tt , kolem 20 tt už to byly slušné kopance

bayt
•
14. črc 2018

Ja je citila od 16 tt nebo 17 tt, uz nevim.

monikaah
•
9. říj 2018

Je to možné, já je začla cítit v 17tt 😊😊

ladyhacek
•
9. říj 2018

V 18 týdnu jsem " něco" cítila. DR se na to moc netvářil, že až bsi budu jistá ( prvorodička) ve 20 týdnu už kopal manžela do ruky
Říká se, že u druhého cítíš pohyby dřív. No rak u mě to neplatilo 🙂 druheho ho nějak pi 20 týdnu kolem 20 týdne

lillyh
•
9. říj 2018

Ano 🙂 u první dcery to bylo okolo 19tt a druhé teď na konci 16tt 🙂

karlajasmine
•
9. říj 2018

Ja jsem prvniho citila kolem 14tt, a druheho jsem citila uz v 9tt. Dr mi tvrdil, ze je to nesmysl, v 9tt neco citit, ale naprosto jasne jsem citila v brise drobny pohyby, jakoby bublinky, a bylo to uplne neco jinyho, nez kdyz bublaji streva. Prcek byl v te dobe na predni stene delohy, tak asi proto.

misicka1988
•
9. říj 2018

První jsem cítila v 16tt, druhé ve 14tt, a třetí také kolem toho 14 tt. Takže určitě je to možné 😉