Je možný, že je to pindík?

kikinakristy
17. říj 2023

Zdravím holky,
Mám otázku ohledně přiložené fotky. Nastala u nás v rodině poněkud vtipná diskuze nad obrázkem z UTZ. Konkrétně taková, zda-li je to, co čouhá z bříška pindík.... ? 😁 Zdá se nám to totiž poněkud velké..... Kor když je to foto teprve z 14tt.
Moc děkuji za odpovědi 🙂

katule1990
17. říj 2023

@kikinakristy Myslím, že je to spíš pupeční šňůra. Ve 14tt má plod jen takový pohlavní hrbolek, orgány jako takové se vyvíjejí později.

mysh_me
17. říj 2023

Podivej se kde ma na tom utz nohy, pokud bude mit pindika, tak ten bude mezi nohama. To co je videt je vysoko na brise a tam pokud vim nikdo penis nema 😀 nejsem odbornik na utz, ale myslim si ze je to s velkou pravdepodobnosti kus pupecni snury.

carcik
9. únor 2024

@kikinakrysty Mně doktorka koukala ve třináctým týdnu a řekla mi, že je to kluk, ale prý je to moc brzo, že v tomhle týdnu má každé miminko takový výčnělek a že až od toho dvacátého týdne mi řekne přesněji a řekla mi, že tam vidí holčičku a zase řekla, že ten pindík může být přilepený k bříšku 😏 Rekla mi, že je nejlepší si počkat na porod a nebo kupovat neutrální věcičky, to mi moc tedy nepotěšilo. Prý se to dá přesně zjistit z nějakých krevních testů, ale jsou drahé 🤷‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru