Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
nám řekli v 11+6 na 90% holčičku..přijde mi to nějak brzo, ale kdyby si doktorka nebyla jistá tak nám to snad neříká 🙂
ok, tak snad ano 🙂 věci co jsem měla růžové jsem prodala a nkoupila modré, tak s klukem počítám. jen sem se chtěla spíš ujistit.
Rozhodně bych tipla děvčátko, to co vypadá jako ,,pindík,, je pupečník.. teda podle mě
asi před 2 měsíci jsem psala tady v diskuzi, že ve 13tt nám dr. na NT screeningu odhadoval pohlaví. Řekl, že si je téměř jistý, že je to holčička - a měl pravdu 🙂 Začínám věřit tomu, že zkušený dr. s dobrým UTZ přístrojem je schopný poznat pohlaví už takto brzo
Já u durhýho kloučka věděla pohlaví od 12+4 a bez nějakých pochybností. v 13+5 jsem si nechala dělat ultrazvuk a chlapák tam ležel s rukama za hlavou a vystrkoval na nás pindíka na celou obrazovku 🙂 přijde mi divný aby dr ani v 18 týdnu nebyl schopný říct pohlaví
Ahojky,taky jsem věděla už od 13.týdne,co to bude 😉
@ezenduska On pan dr asi špatně vidí 😀 😀 ,nebo prcek nespolupracuje 😀
Holky co byste si tiply? Holčička nebo chlapeček? Necháváme si překvápko, ale zvědavá samozřejmě jsem ;)
Ahoj, chtěla jsem taky holčičku, celou dobu jsem si to myslela, že to tak je a taky jsem koupila i něco růžového do výbavy. Pak mi řekli, že je to chlapeček a nejdříve jsem byla zklamaná, ale teď mu je rok a já jsem nadšená a šťastná, že ho mám. 😀 Teď jsme znovu těhotná a vůbec to už neřeším, je mi úplně jedno, co to bude. 😉
Ahoj holky, měla bych na vás dotaz.Byla jsem na 2.screeningu, kde nám doktor udělal i pohled zespod na mimi a říkal, že to je holčička, já se v tom rychle neuměla rozientovat a ani fotku nemám.O tu si řeknu ve středu, jak půjdu na poradnu.Mě jen fascinovalo, že jsem mezi nožkama nad pohlavím viděla bílé kolečko.Nevíte co to mohlo být?
@jajajajajaja my mame podobny obrazek a je z toho kluk 🙂 Otazka jestli je to to, co to ma byt, nebo pupecni snura 🙂
Holky včera jsem byla na ultrazvuku fotku nemám protože to bylo neplánovaně...měla jsem bolesti břicha tak jsme jeli na pohotovost...naštěstí je mimi oukej a jsem jen přistydlá...ale viděla jsem na ultrazvuku kávové zrno...nevíte zda to jsou spíš kluci nebo holky???
jinak jsem slyšela,že když je mimčo na pravé straně je to holka a když na levé straně tak je to kluk...co jsem zjištovala od kámošek tak to zatím vše takhle vychází....jak jste na tom vy??
@lubinkova já právě když jsem tady četla ty začátky této diskuze a holky dali fotky tak jsem tam ty kávová zrna taky viděla a mají chlapečky..dneska jsem 15+2 a doktorka řekla že tam výklenek je,ale že to ještě neznamená,že to to bude pindík...tak si holt budu muset ještě pár týdnu počkat 😖 jsem strašně nedočkavá už to chci vědět 😵

Podle mě prostě UTZ zkresluje a není třeba hned denulins děsit, že je to nějaká deformita. 😝 Pokud člověk není lékař, tak pozná prd a může se jenom dohadovat co to je. 🙄