Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@kristyna14092013 ja si myslim, ze to bude holcicka 💓 dej pak vedet 😉
@mikejla_a Určitě dam vědět 👼 děkuji
@mikejla_a Ahoj, tak mi dnes doktorka potvrdila kluka. Další kontrolu mám za měsíc, tak uvidíme 👏👼
@kristyna14092013 ty brdo, tak to bych fakt nerekla 🙂
@mikejla_a Ale ani nerikala, ze by to mohla byt holcicka. Kdyby něco, ozvu se 😊
@kristyna14092013 Já bych řekla, že tam ten hrbolek neni úplně vidět... Ovšem, kdybych se mela řídit podle toho kousku, co je vidět, tak bych řekla, ze jde vzhůru.. Tudíž chlapeček. Každopádně držím páce, ať se vám narodí zdrave krásně miminko 😘
@kris5 Moc děkuji 😘 . Zatím mi kluka potvrdil doktor na 1.screeningu a poté gynekolozka na pravidelné kontrole. Teď půjdu cca za měsíc na další kontrolu, tak uvidíme, co na nás vykoukne. Zatím mi teda vše odpovídá na holčičku, ale to jsou ,,babske rady”. Hlavně to zdravicko, to teď potřebujeme. Děkuji 😊
@kris5 a co si teda myslis, ze je ten hrbolek? Ja myslela ze ta tenka čárecka na konci... A prisla mi u @kristyna14092013 stejna jako u nas viz foto.
@mikejla_a Tady to je jasná holcicka 🙂. Na tom jejím obrázku jakoby kus chybí, tak ten výřez může možná evokovat hrbolek jako u holcicky, ale to nad tim (pokud to neni pupecnik), tak vypadá spis na kousek kluciciho hrbolku ;). Tzn.bud tam ten hrbolek neni vidět, nebo bych se přikláněla spis ke chlapečkovi ;)
@fiendish.angel u tebe je ten hrbolek dost špatně vidět, ale rekla bych spis holčičku.... Respektive nevidim trcet nic nahoru. Mas nejaky tip od doktora?
@mikejla_a nemám,nohy skřížené a nechce se ukázat,jdu na velký utz za 14 dní
@bartada já bych řekla,že kluk,u syna jsem měla pod.fotku
@fiendish.angel jee a nemohla bys sem dát fotku pro porovnání?😉diky!
@fiendish.angel no není to moc dobře vidět,ale můj tip je holčička..❤️
@bartada děkuji,uvidíme a tohle byl klučík 😊
@fiendish.angel ..no je to podobné..🤔náš syn byl totiž už v tom 13tt na utz “ukázkový kluk”😁tak jsem teď na vážkách..tak uvidíme🙂
@mikejla_a
@fiendish.angel ..tak máme potvrzenou holčičku..❤👧
@bartada fakt?paráda,gratuluji☺
Já jdu až za týden 😐

@mikejla_a Ahoj, děkuji za tip, zatím všichni včetně mě tipuji chlapečka, jsem těhotná poprvé, každopádně by jsme si prali holčičku, ale chlapeček bude stejně milovaný. Hlavně zdravicko. Ještě příkladam další dvě fotecky, které mám. A děkuji.
@jujape Ahoj, děkuji za tip, zatím všichni včetně mě tipuji chlapečka, jsem těhotná poprvé, každopádně by jsme si prali holčičku, ale chlapeček bude stejně milovaný. Hlavně zdravicko. Ještě prikladam další dvě fotecky, které mám. A děkuji.