icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
rennye
6. únor 2020

@sebinka123 ale fakt to není jisté, vyloženě pindoura tam nevidím, tady bych řekla jen tak na 65 % kluk ale pokud mi řeknete hodnotu hcg tak si budu jistější

sebinka123
6. únor 2020

@rennye mám, ale které máte na mysli?

sebinka123
6. únor 2020

@sebinka123 mám tady jen hodnotu papp-a 0,56 mom. Pak mám nějaké hodnoty v prukazce, v řadě za sebou. Kolika místna by ta hodnota měla být?

rennye
6. únor 2020

@sebinka123 Free betaHcg tj. Volný beta Hcg v jednotkách IU/I nebo ng/ml

sebinka123
6. únor 2020

@rennye to tam bohužel nemám

rennye
6. únor 2020

@sebinka123 To bývá jen u placeného screeningu v 1. Trimestru.

sebinka123
6. únor 2020

@rennye aha, tak to nemám. Já si platila jen za utz. Ale teď mám jít na krev znovu za 2 týdny, tak nebude se to třeba vyšetřovat?

kris5
10. únor 2020

@sebinka123 Hodně jsem to zkoumala a klidne bych tipla holku... Ono 13+1 je celkem dost a tam uz ten chlapeček bývá lépe vidět ;)

sebinka123
10. únor 2020

@kris5 děkuji moc, kéž byste měla pravdu. Svoje dítě miluju a milovat budu i s jakým koliv pohlavím, ale myslím, že po 3 klucich bych si holčičku zasloužila. Až budu vědět, tak napíšu. 😉😘

kajda3
11. únor 2020

@sebinka123 na té poslední 2D fotce vidím holku 💃 na 13. týden si myslím, že by to mohla být spíš holka 🙂 4D fotky nejsou na upřesnění pohlaví dobré

kajda3
11. únor 2020

@sebinka123 a máte jiné těhotenství oproti těm předchozím? My teď čekáme třetí, po dvou klucích. Pohlaví jsme si nedali oficiálně od dr. říct. Přijde mi, že od půlky to těhotenství je docela jiné. Já si myslím na 90%, že čekáte holčičku 🙂 Určitě dejte vědět 🙂

sebinka123
11. únor 2020

@kajda3 Jé, hrozně moc děkuji. Kéž byste měla pravdu 🙏 no, ale hlavně aby mimisek byl zdravej. Teď mi ne úplně dobře vyšel screening, tak příští týden tripl testy. Ale těm já vůbec nevěřím, tak si chci vydupat genetiku. Příští týden budu moudřejší. Ale udělala jste mi radost.
Klobouk dolů před vámi, že jste si nenechali říct pohlaví. To já bych teda nevydržela.
A jak to vnitřně cítíte?
Jako fotky mám kluků, ale mě přijde, že záleží, jak je kde stín a všechno mi to splývá. Proto se ptám tady. Tohle je moje 4 tehu a všechny byly úplně jiné.

kris5
12. únor 2020

@sebinka123 Já soudím podle sebe 🙂. Když jsem byla se synem na screeningu prave 13+2, tak tam ten hrbolek šel kolmo nahoru jako takový čudlik :D. U druhého syna jsem byla o 2 týdny dřív (11+0) a tam to vypadalo spis na holku, ale to bylo tim, ze to bylo moc brzy ;). Za ty 2 týdny uz by to určitě bylo jasnější 🙂. Tak potom dejte vedet. Sama jsem zvedava. Jinak opravdu zavidim těm, co to vydrží si to nenechat říct 🙈. Já jsem to nevydržela ani u jednoho a trochu me to mrzí, ze jsem taková zvedava 😂. Říkám, ze kdyby bylo třetí, tak určitě nechci vědět, ale jak se znam... Tak to zase nevydrzim 🙈

sebinka123
12. únor 2020

@kris5 děkuji 😄 a tak vám to tedy taky připomíná spíš holčičku? Doktor taky u syna říkal, že se to dá poznat podle tvaru hlavičky z profilu. Jenže mě přijdou všechny mimca stejný, já poznám leda kulový. Tak třeba taky půjdete do 3. Mě přijde, že teď všude okolo nás, tak že si všichni pořizují 3 dítě a i 4. Určitě vědět dám. Hned, jak se doktor vysloví 😉😘

kajda3
13. únor 2020

@sebinka123 Já si myslím, že u Vás ten hrbolek je holčičí, na ten týden, kdy jste byla, by byl kluk víc nahoru a šikmý. Z té fotky, kde to vidím, miminko sice neleží úplně rovně, ale já si myslím, že to bude holka. My jsme vydrželi si neříct i u druhého, někdy to jsou nervy :D Ale při porodu to je pak zážitek 🙂 Já něco poznám z ultrazvuku, ale dokud to není oficiálně od dr., tak to beru jen jako můj tip ;) K tomu na tom ultrazvuku je to rychlé a vidíte jen chvilku něco, oproti fotkám, které máte v ruce a můžete zkoumat 🙂 Jinak já tohle těhu mám po tom 3. měsíci jiné, předtím mi bylo špatně jako s kluky, ale myslím, že to bylo teď méně a těhu nevolnosti už netrvají, kdežto s kluky ano a musela jsem furt jíst. Ale na tohle já moc nevěřím. My jsme třetí chtěli, i kdyby předtím byl páreček, ale teď by ta holka teda byla super :D

sebinka123
13. únor 2020

@kajda3 děkuji. Tak taky pošlete fotecku, ať můžeme typovat 😄😉 jinak vám taky moc přeji holčičku. Já jsem jedla hodně na začátku, respektive do toho cca 9 tydne. Teď už porce normální. Ale někdy ty kombinace jídel, když je mi zrovna dobře, tak to je na mrtvici. Např včera 2 sladký hrušky a utopenci s cibulí. Kombinace na mrtvici. Ale večer už mi bylo dobře a ta chuť přišla spontánně 😄😄😄

kris5
13. únor 2020

@sebinka123 Nevim... Nějak mám pocit i podle tvaru hlavičky, ze to bude spis holcicka 😂. Ale opravdu to berte jenom jako nějaké moje tušení/intuici. Oni ty snímky mohou často zkreslovat! Každopádně držím palce, ať to bude, co to bude 😘.

klerkost
18. únor 2020

Holky vidíte něco tady ? je to ta menší fotka vlevo nahoře z Prenatalu ze 13.týdnu - z te celkove neni videt nic 🙂 nechali jsme si napsat do obálky od dr. Vlašína . V pondělí jdeme na druhý screening , necháme znova napsat pro jistotu a po něm už asi otevřeme (přítel to chce vědět 🙂 . Počítám od začátku tak nějak s klukem 🙂

kajda3
19. únor 2020

@klerkost vidím jen jednu fotku, bohužel tam není nic vidět 😣 jen můj tip - holka

kajda3
19. únor 2020

@klerkost zkuste dát foto z dalšího screeningu

kajda3
19. únor 2020

@sebinka123 já jím docela normálně, ani moc nekombinuji a přijde mi, že nejsem tak hladová 😄 myslela jsem si, že mi nejede teď moc sladké, ale zrovna včera skoro jen samé sladké 🤭🙈

rennye
22. únor 2020

@klerkost tipuji holku

kris5
1. bře 2020

@klerkost tipuji holku, ale je to hodně rozmazaný snímek...

eiram7
4. dub 2020

Ahoj holky, co byste, prosim, tiply podle hrbolku za pohlaví? To čekání na další utz je hroznyyyy😀

rennye
5. dub 2020

@eiram7 holčička

eiram7
5. dub 2020

@rennye jé moc dekuju za tip. To by bylo bajecne. Máme doma klucika, takže bych si holčičku moc prala ❤️ Doktor teda řekl, ze je ještě moc brzy na odhad pohlaví. Nevite, on se ten pahorek muze ještě nějak změnit? Na utz jsem byla 13+0

lilian2111
5. dub 2020

@eiram7 holcicka 😊

eiram7
5. dub 2020

@lilian2111 teda holky, vy mi děláte radost! 😊😍 tak Snad to bude pravda 😁

kris5
6. dub 2020

@eiram7 Taky si myslím, ze je to jasná holcicka 😍

kris5
6. dub 2020

@eiram7 Teoreticky by se ještě změnit mohl, ale 13+0 je uz celkem dost. Já jsem byla 12+0 a vypadalo to spis jako holcicka a mame klucika, ale to je tim, ze to bylo brzo ;). Po tom 13tt je to jasnější, ale 100% je to az po porodu, ze 🙂. Držím palce, ať je miminko zdravé.

Strana