Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@rennye děkuji ten Silesia je na Vozovně,že ano? 🙂 🙂 dnes jsem se právě na screening objednávala k doktorovi Bošotovi,ten je taky super (byla jsem u něj u všech tří těhu),je to na českobratrské a nemyslíš si,že by v tom Silisiu mohli jen tak za poplatek zjistit pohlaví? 🙂 🙂
takže taky časem půjdete do čtvrtého? ♥ ♥
@juliemichal Uvidíme 😂. Chtěla bych ale ještě nevím no... Je to složité 😉. Určitě tam udělají i zjištění pohlaví.
@juliemichal nekeceeeej! 😀🙈 moc blahopreju!❤️ Ti kluci jsou ti proste souzeni. Aspoň nebude kazit partu 😁 a ty hlavně odpocivej, ať jste s malickym Tobikem v poradku.
@eiram7 děkuji zlatíčko,určitě budu odpočívat ♥ teď to potřebuji,potřebuji po včerejších kontrakcích či poslíčkách vydržet aspoň do 25tt ☹ ☹
@juliemichal vydrzis až do porodu, uvidis! 😘 hlavně te musí ti rostaci doma nechat opravdu odpočívat. A jak mas kluky od sebe? Kolik je nejmladšímu?
@eiram7 to musí,protože vydají za 10 chlapů 😀 😀 hlavně ten nejmladší a prostřední 😀 😀 ale asi i mé tělo to čtvrté těhu nezvládá ☹ ☹ snad do toho konce vydržíme ♥ anebo aspoň do toho 37tt jak u Matea a Míši ☹
David má 11,Michal 8 a Mateo měl v lednu 3 ♥
@juliemichal to verim, tri chlapi (i když vlastně čtyři s manželem😀) v baráku musí být nekutecnej randál. Ale teď budou vědět, ze je důležitý, aby nezlobili, tak se určitě budou snažit 😊
@eiram7 no snad máš pravdu,že ano 😀 😀 že budou hodní jak se narodí malinký a budou mi všichni tři pomáhat 😀 anebo mě přivedou do hrobu hah 😀 😀
@juliemichal Pevně verim v druhou variantu 😁🙏 kurnik ja jsem tak neskutecne zvedava, co čekáme my. Už abych to věděla. Ať je to klidně klucik, šle ať už to vim 😀 nesnáším čekání
@eiram7 který tt jsi ty kočko? 😀 jsi kousek odemě,že ano? 😀 😀 kdy jdeš na další poradnu anebo na druhý screening?aby ti už řekli konečně pohlaví 😀 😀
@juliemichal Nevím, co na to mám říct, jsem překvapená 😲. Přála jsem Ti tu holčičku, sakra, máte velký dům? 😂😂😂 Tak příště 😬
@juliemichal dneska jsem 19+3 a ve čtvrtek jdu na geneticky utz kvůli hraničním výsledkům druhyho screeningu. Takze hlavne mooooc doufam, ze miminecko v poradku. A docetla jsem se, ze pan doktor v případě zájmu rekne vždycky pohlavi. Takže už snad budeme vědět 😊
@juliemichal juu, ja už ho měla v 17. týdnu. Moc nerozumím tomu, ze ho někteří doktoři dělají dřív a někteří až ten 20/21. týden.
Jsi zlata ❤️ Intuice rika, ze je vše v poradku, ale nerviky stejně trochu pracuji. Už abych to měla za sebou! Amniocentezu jsem zatím odmítla, jedine kdyby ten geneticky utz dopadl nějak zle
jezis to je jasnej kluk prece :D co byste tam chteli videt jako 🙂)))) jasnej pindik a varlatka :D
@eiram7 ahojky tak už víš pohlaví ♥ ♥ u mě ještě 14 dnů a jdeme na screening 😀 už se nemůžu dočkat 😀 😀
@juliemichal ahoooj, u nás to je nakonec opravdu ta holcicka. A co je hlavní, je zdravá!! ❤️ Ty jsi teď jaký týden?
@eiram7 jé tak to moc gratuluji ♥ ♥ moc ti jí přeji ♥ ♥ já jsem dnes 18+4 a za 14 dnů na velký screening 🙂 a ty jsi teď který tt?
Ahoj holky 😊 Dřív nebyl čas napsat. 6 března se mi narodil další chlapeček Mikulášek s porodní váhou 4720 gramů a 53 cm. Porod byl vyvolávany, prý aby nebyl velký jak první syn který měl 4480 gramů dva dny po termínu. Teď jsem rodila 3 dny po termínu. A,zvládla jsem to přirozeně, za 3,5 hodiny byl Mikulášek na světě 😍 Všem přeji zdarny a rychlý porod a hlavně zdravé miminka
@ltaborikova mě se zda hodne podobna fotecka te nasi ( o par prispevku vys) a nam Dr. tvrdil, ze holcicka😊, tak jsem sama zvedava 🙈😁
@verysek1 No ze jo? 🙂 to jsem si taky rikala, ze ta fotka je skoro stejna 🙂 Ja nejak nevim jestli ten pahorek je ta dlouha cara nebo az ty dve mensi pod tim... Radeji bych holcicku 👧 ... to je vzdycky napeti 🙂 ale v tom 20tt mi to u predchozich deti rekli s jistotou. Tak si kdyztak par tydnu pockam.
@ltaborikova Holčička 😉
@rennye No to by se mi libilo, kdyby to byla holcicka 🙂 dik

@juliemichal Z té fotky nejde moc poznat, ale chlapečka tam nevidím. Šla bych na placený 3d screening do Poruby Silesia Medical, tam to půjde pěkně vidět. Taky bych chtěla 4. holčičku, máme 3 kluky taky 😉