icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
rennye
14. dub 2020

@juliemichal Z té fotky nejde moc poznat, ale chlapečka tam nevidím. Šla bych na placený 3d screening do Poruby Silesia Medical, tam to půjde pěkně vidět. Taky bych chtěla 4. holčičku, máme 3 kluky taky 😉

juliemichal
14. dub 2020

@rennye děkuji ten Silesia je na Vozovně,že ano? 🙂 🙂 dnes jsem se právě na screening objednávala k doktorovi Bošotovi,ten je taky super (byla jsem u něj u všech tří těhu),je to na českobratrské a nemyslíš si,že by v tom Silisiu mohli jen tak za poplatek zjistit pohlaví? 🙂 🙂
takže taky časem půjdete do čtvrtého? ♥ ♥

rennye
16. dub 2020

@juliemichal Uvidíme 😂. Chtěla bych ale ještě nevím no... Je to složité 😉. Určitě tam udělají i zjištění pohlaví.

juliemichal
20. dub 2020

tak holky je to čtvrtý chlapík 😀 😀 malý Tobiášek 😀

eiram7
20. dub 2020

@juliemichal nekeceeeej! 😀🙈 moc blahopreju!❤️ Ti kluci jsou ti proste souzeni. Aspoň nebude kazit partu 😁 a ty hlavně odpocivej, ať jste s malickym Tobikem v poradku.

juliemichal
20. dub 2020

@eiram7 děkuji zlatíčko,určitě budu odpočívat ♥ teď to potřebuji,potřebuji po včerejších kontrakcích či poslíčkách vydržet aspoň do 25tt ☹ ☹

eiram7
20. dub 2020

@juliemichal vydrzis až do porodu, uvidis! 😘 hlavně te musí ti rostaci doma nechat opravdu odpočívat. A jak mas kluky od sebe? Kolik je nejmladšímu?

juliemichal
20. dub 2020

@eiram7 to musí,protože vydají za 10 chlapů 😀 😀 hlavně ten nejmladší a prostřední 😀 😀 ale asi i mé tělo to čtvrté těhu nezvládá ☹ ☹ snad do toho konce vydržíme ♥ anebo aspoň do toho 37tt jak u Matea a Míši ☹
David má 11,Michal 8 a Mateo měl v lednu 3 ♥

eiram7
20. dub 2020

@juliemichal to verim, tri chlapi (i když vlastně čtyři s manželem😀) v baráku musí být nekutecnej randál. Ale teď budou vědět, ze je důležitý, aby nezlobili, tak se určitě budou snažit 😊

juliemichal
20. dub 2020

@eiram7 no snad máš pravdu,že ano 😀 😀 že budou hodní jak se narodí malinký a budou mi všichni tři pomáhat 😀 anebo mě přivedou do hrobu hah 😀 😀

eiram7
20. dub 2020

@juliemichal Pevně verim v druhou variantu 😁🙏 kurnik ja jsem tak neskutecne zvedava, co čekáme my. Už abych to věděla. Ať je to klidně klucik, šle ať už to vim 😀 nesnáším čekání

juliemichal
20. dub 2020

@eiram7 který tt jsi ty kočko? 😀 jsi kousek odemě,že ano? 😀 😀 kdy jdeš na další poradnu anebo na druhý screening?aby ti už řekli konečně pohlaví 😀 😀

rennye
20. dub 2020

@juliemichal Nevím, co na to mám říct, jsem překvapená 😲. Přála jsem Ti tu holčičku, sakra, máte velký dům? 😂😂😂 Tak příště 😬

eiram7
20. dub 2020

@juliemichal dneska jsem 19+3 a ve čtvrtek jdu na geneticky utz kvůli hraničním výsledkům druhyho screeningu. Takze hlavne mooooc doufam, ze miminecko v poradku. A docetla jsem se, ze pan doktor v případě zájmu rekne vždycky pohlavi. Takže už snad budeme vědět 😊

juliemichal
20. dub 2020

@rennye no velký dům nemáme 😀 😀 takže si počkám až na vnučku 😀 😀
a já vím jsi zlatíčko,taky jsem si tak moc přála holčičku ♥ ♥

@eiram7 neboj určitě bude vše v naprostém pořádku ♥ jé ty jsi už byla na velkém UTZ? 🙂 já jdu 19.4 a to budu 20+4 😀 😀

eiram7
20. dub 2020

@juliemichal juu, ja už ho měla v 17. týdnu. Moc nerozumím tomu, ze ho někteří doktoři dělají dřív a někteří až ten 20/21. týden.
Jsi zlata ❤️ Intuice rika, ze je vše v poradku, ale nerviky stejně trochu pracuji. Už abych to měla za sebou! Amniocentezu jsem zatím odmítla, jedine kdyby ten geneticky utz dopadl nějak zle

verysek1
4. kvě 2020

Ahoj holky, poradite prosim co vidite na ultrazvuku? 🙏🏻😊🙏🏻

nika2505
4. kvě 2020

@verysek1 tipuju holčičku 😊

kajda3
5. kvě 2020

@verysek1 také holku 🙂

verysek1
5. kvě 2020

@nika2505
@kajda3 holky dekuju 😊 pan doktor tvrdi taky holcicku 😊😁, tak snad bude mit pravdu 😉

martina1317
5. kvě 2020

jezis to je jasnej kluk prece :D co byste tam chteli videt jako 🙂)))) jasnej pindik a varlatka :D

juliemichal
5. kvě 2020

@eiram7 ahojky tak už víš pohlaví ♥ ♥ u mě ještě 14 dnů a jdeme na screening 😀 už se nemůžu dočkat 😀 😀

eiram7
5. kvě 2020

@juliemichal ahoooj, u nás to je nakonec opravdu ta holcicka. A co je hlavní, je zdravá!! ❤️ Ty jsi teď jaký týden?

juliemichal
5. kvě 2020

@eiram7 jé tak to moc gratuluji ♥ ♥ moc ti jí přeji ♥ ♥ já jsem dnes 18+4 a za 14 dnů na velký screening 🙂 a ty jsi teď který tt?

spokojena_maminka
6. kvě 2020

Ahoj holky 😊 Dřív nebyl čas napsat. 6 března se mi narodil další chlapeček Mikulášek s porodní váhou 4720 gramů a 53 cm. Porod byl vyvolávany, prý aby nebyl velký jak první syn který měl 4480 gramů dva dny po termínu. Teď jsem rodila 3 dny po termínu. A,zvládla jsem to přirozeně, za 3,5 hodiny byl Mikulášek na světě 😍 Všem přeji zdarny a rychlý porod a hlavně zdravé miminka

ltaborikova
21. kvě 2020

Ahoj holky, narazila jsem na tohle vlakno, mam akorat fotku ze screeningu 13tt, o pohlavi nepadlo ani slovo, ale to vite ze by me to uz zajimalo 🙂 Co myslite vy? Diiik 😉

verysek1
21. kvě 2020

@ltaborikova mě se zda hodne podobna fotecka te nasi ( o par prispevku vys) a nam Dr. tvrdil, ze holcicka😊, tak jsem sama zvedava 🙈😁

ltaborikova
22. kvě 2020

@verysek1 No ze jo? 🙂 to jsem si taky rikala, ze ta fotka je skoro stejna 🙂 Ja nejak nevim jestli ten pahorek je ta dlouha cara nebo az ty dve mensi pod tim... Radeji bych holcicku 👧 ... to je vzdycky napeti 🙂 ale v tom 20tt mi to u predchozich deti rekli s jistotou. Tak si kdyztak par tydnu pockam.

rennye
22. kvě 2020

@ltaborikova Holčička 😉

ltaborikova
23. kvě 2020

@rennye No to by se mi libilo, kdyby to byla holcicka 🙂 dik

Strana