Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@kika115 vidím kluka 🤷♀️😊
@lilianapul30 jako na první pohled taky, ale přijde mi ten pinďour jak moc velká bambule a když si ho zakryju tak vidím krásnou holčičku 🙂
Spíš holčička, to co přebývá vypadá fakt na pupečník. Doktor nic neříkal?
@mikejla_a tady už to vypada spis na kluka,tak s nim asi raději budu počítat. Moc dekuji za odpověď 😊
@janagranada jj spis chlapecek ☺️ první detatko?
@mikejla_a ne ne už mame 2 chlapecky, tak jsem tak trochu doufala v tu holčičku, ale nevadí 😊
@janagranada tak to znám, byla jsem ve stejne situaci. A dr rekl nejaky odhad?
@mikejla_a doktor mi zatím nerekl nic, když jsme koukali poprve, tak ten hrbolek mířil uplne dolu a byl delsi až jsem se divila a pak na to koukal z jiného pohledu a vypadalo to jak na te fotce,tak už opravdu nevím. První fotka byla tato,ale to byl asi 11 tyden.
@janagranada on je jakoby nejjistejsi az kolem toho 13tt,protoze driv můžou mit i kluci hrbolek rovne a pak se zvedne.
@janagranada já bych počkala min do 20tt, do té doby jsou to prý jen odhady. Dobří doktoři to samozřejmě umí odhadnout i takto brzo, protože to mají nadívané. Každopádně bych ještě závěry nedělala 🙂
stoprocentní děvče. kávové zrno. To co si myslíte, že je penis a varlata je pupečník
@kika115 jeste pockam a uvidim 😊každopádně moc dekuji za odpověď. 😉kdybych to mela brát podle babskych pover, tak by to na holku asi bylo. Špatně mi bylo pekne, akné vsude, vlasy des, chlupy na nohách mi skoro nerostou a to u kluku rostly jak blazen, chute na sladké 😂břicho mi jde do boků, u kluku jsem mela tehotenstvi ze jsem o něm prakticky nevedela,bylo mi fajn a ani jsem moc nenabrala. No nechám se překvapit,ale už počítám s chlapeckem, tak budeme mít doma 3 princatka 😉
@mikejla_a taky si myslím,že se to tam nějak dorostlo a v tom 20 tt už to snad bude jistejsi, ale říkám si,ze si to možná radši nenechám říct a budeme mít takove prekvapko, ale s klucikem počítám 😉moc dekuji za odpověď
@janagranada mám to stejně, podle pověr holka a mudr říká spíš kluk a fotku z ultrazvuku můžete vidět samy😄 takže jsem z toho jelen. No asi budeme mít překvápko. Koneckonců i v dnešní době se to stává, že se i doktor jenom člověk splete a narodí se pohlaví opačné, než bylo řečeno 🤭😁
@kika115 tady jsem našla podobnou fotku a také to vypadá na kávové zrno a pri tom prvním screeningu vas řekli co? Ja jsem ted 15tt tak musím ještě počkat na dalsi fotecku.🙂
@janagranada zkoušela jsem trochu ten uhel, ale nevim to mam dobre a jestli se to da takto brát.
@janagranada malému teď ten hrbolek tak čouhal nahoru a je to kluk teda furt 😁 měl to tak ve 12+3
@hawah ja s tím taky počítám, že to bude kluk 🙂
@janagranada na prvním screeningu nebylo vidět vůbec a na druhém to nebylo stoprocentní, fotka co jsem přidávala že z 26tt focena na běžné těhu kontrole, kde Mudr tvrdí kluk, ale mě prostě mate ta fotka no😄 jde tam vidět prostě obojí 😄🤭
Já bych věřila spíš doktorovi, proč nejdeš na 3D/4D ultrazvuk, kde to jde vidět většinou určitě, když máš pochybnosti?
@kika115 je to krásný, syn byl překvapení, teda já věděla intuitivně že je to kluk celé těhotenství, ale chtěla sem mít překvápko ☺ teď v druhém těhotenství sem to teda chtěla vědět hned, nejlépe už při testu 😅 hlavně kvůli věcem, jestli nakupovat znovu nebo ne, popravdě bych ani nemohla teď spát kdybych to nevěděla, je zajímavé jak se to mění 😅

Holky, co myslíte? Kluk nebo holka? Když si odmyslím bambulku tak vidím kávové zrno. Vidíte ho taky?
Je možné aby byla bambulka pupečník nebo je to kluk jak buk? 🙂)