icon

Je to holka nebo kluk? Nejistota po vyšetření ultrazvukem.

baby03
6. led 2023

ahoj holky co vidíte jsem v 20 tt. v 16 týdnů mi můj gynekolog rekl vidí na 85 procent kluka a dnes gynekolozka řekla ze vidí zase holku dneska to je 20 týden

Je to holka nebo kluk? Nejistota po vyšetření ultrazvukem.Je to holka nebo kluk? Nejistota po vyšetření ultrazvukem.
kristynaprandl
6. led 2023

Kluci to mají spise jako doslova mezi nozickama tohle mi přijde jako přímo v rozkroku, u syna jsem měla pindika na fotce a byly tam stehynka uprostřed pindik mezi stehýnkama a tam kousek odd prdelky měl koulicky takže tohle spis holka

ivivi
6. led 2023

Mne to teda prijde jako holka- zrno. To jsem zvedava jak u mas😁 nam rekli na 90%kluk😁to je skoro jak vasich 85%😁😁

baby03
autor
6. led 2023

@ivivi mě řekli přesně v 16 týdnů pan Doktor ze vidí na 90 procenta kluka 😂🙄a dneska doktorka tohle no zase tak uz nevím

ivivi
6. led 2023

@baby03 no jako stale jeste kupuju neutralni barvicky😁zadne auta 😁jen zviratka, tvary…😁Radeji😁 ted v pondeli jdu ke sve doktorce a 27. na druhy screening😁Nam to rekli 14+2 na screeningu prvnim😁

kristynaprandl
7. led 2023

Tady pro srovnání je pindik a koulicky 24+3tt 🙂 vypadá to jinak

michaela_2
7. led 2023

@baby03 tak za mě je tohle tedy utz snímek holčičky 🙂

kar17
18. led 2023

@baby03 Mě dr v cca 15tt řekl, že se přiklání ke klukovi,a v 19tt uznal že se spletl a čekáme holčičku, kterou na 2.screeningu potvrdili ❤️. Možná je lepší foto z boku a podle pohlavního hrbolku. 😊