icon

Koupání v bazéně u domu. Koupete se v těhu?

19. čer 2021

Krásný slunný den přeji, jen jsem se chtěla zeptat koupete se některá už v bazéně, co máte u baráku? Jsem 22 TT

majili
19. čer 2021

Ja jsem 18+1 a koupala jsem se vcera na koupalisti a dneska budu i v domacim bazenu. Proc se vlastne ptas?

palja
19. čer 2021

Taky se normálně koupu 🙂🏖️

fyii
19. čer 2021

Ahoj ja se koupala porad jeste den pred porodem. A kluk teda od narozeni miluje vodu a od 3 let sam plave😉. Domaci bazen je v pohode, verejny nebo rybniky opatrne, tak je daleko vyssi riziko infekce, mykoz apod..

codal
19. čer 2021

Jestli máš strach z infekce, tak bych si koupila nějaké tampony. Já měla konec těhotenství v létě, kdy byla tak šílená vedra, že bych bez bazénu asi nepřežila.

marcicek84
19. čer 2021

Ano koupu...pokud se bojis infekce kup si tampony pro tehotne,nebo ty probioticke tampony,je trochu zvysene riziko kvasinkove infekce,ale pokud na to netrpis,tak neni problem...

codal
19. čer 2021

Je pravda, že já jsem si na konci těhotenství uhnala kavsinku z bazénu, tak na to pozor!

nagojka
19. čer 2021

Jsem 34+3tt a ubaraku v domacim bazenu se koupu porad...vzdycky kdyz vylezu,svlecu mokre plavky,spodek osusim s vezmu suche spodky..pristi tyden pojedem na Lipno na dovcu to uz do Lipna asi nepolezu ale v bazenu u hotelu se budu koupat stejne jako doma

katule1990
19. čer 2021

Normálně jsem se koupala. Napadlo mě si vzít menstruační kalíšek, ale doktorka mi řekla, že si tam nemám nic dávat, ani ty tampony na plavání pro těhotné, že jakýkoli cizí předmět riziko infekce zvyšuje, ať se koupu normálně bez ničeho 🙂.

nikishkaaaa
19. čer 2021

Teď jsem zrovna řešila s lékařkou a veřejný bazén mi nedoporučila, ne prý kvůli infekce, ale aby mě někdo nezranil třeba kopnutím do břicha, když plave, abych neuklouzla atd.🤷‍♀️ ale s opatrností nevidím problém 😉