icon

Křeče v pravém podbřišku v 15. tt, může to být slepák?

alisi001
25. říj 2013

Ahoj holky mám křeče v pravem podbřišku ktere vystřeliji do zad je to docela síla byla jsem na pohotovosti a nic nezjistili ☹ co myslíte nemuže to byt slepak 😒

dadushe
•
25. říj 2013

Podle mě slepák to nebude. Ten by bolel na pohmat jako sviňa a hlavně u toho jsou často i teploty (přece jenom je to zánět) a vůbec člověku je celkově blbě....Spíš to vidím na nějaký vaz u dělohy, co se roztahuje.. nebo neměla jsi třeba někdy břišní operaci? Může to být srůst, který se těhotenstvím napíná 😒

terdushka
•
25. říj 2013

Ahoj, já mam takové bolesti celé těhotenství a už jsem 30tt...Byla jsem s tím i před otěhotněním na operaci a všechno je v pořádku...Ale jestli to jsou opravdu velké bolesti, je dobré to říct na gyndě...

fykyska
•
25. říj 2013

Může se jednat o napinající se vazy ... a uplně klidně zácpa nebo zaražené prdy 🙂 to byvá prudká bolest, křeče atp.. Chce to klid a teplo a klidně zkus espumisan na prdíky a když se ti uleví je to ono .... Jinak klid a teplo pokud mudří nic nezjistili 😉

punulka
•
25. říj 2013

Nemůže to být ledvina? Někde jsem četla,že bolest od ní může být cítit jakoby břiše a vystřelující do boku (zad)..

odvarkova
•
25. říj 2013

mě to dělala cista, taková bodavá bolest, teď mi to dělají děložní vazy spojené se srůsty po slepáku, trošku pomáhá magnezko, ale hlavně klid když to bolí