Krém na problematickou pleť v těhu
Maminky, doporučíte mi nějaký krém na problematickou pleť v tehu? Před těhotenstvím se mi občas udělal pupínek, za to teď - vypadám jak pubertacka. Samý pupínek, na tvářích jakoby Krupička. Hormony dělají svoje. Tak by není zajímalo, jestli je nějaký krém, čím se to dá alespoň zmírnit 🙂 pleť mám suchou, ale přitom takhle problematickou. Děkuji za radu 🙂
Jj tak vyzkousim. Jen by me zajimalo jestli to bude cele tehotenstvi nebo ne 🙂
Zkuste sano z lekarny. Je to mydlo u uhlim. Stoji asi 50 Kc. Hodne vyysusuje, ale nedam na nej dopustit. Narazove se skvele. Mela jsem prisernou plet po porodu. Nic nezabiralo a mydlo pomohlo asi za 14 dni.
Taky jsem to mela. Cele tehu, takova krupicka. Po porodu to hned zmizelo, ale pri kojeni se mi naopak delaly velky bedary. Takze jsem si nepolepsila 😀 nic mi nepomaha. Hormony no. Ted jsem prestala kojit tak jsem zvedava 😀
Ahoj holky, já jsem se těsně před otěhotněním radovala z konečně hezké pleti, no teď to opět stojí za to 😂. Používám už několikáté balení Krásná slečna od Havlíkova Apotéka, je to bio krém za cca 270,-kč a jsem s ním moc spokojená. I tu těhu pleť zvládl dobře 🙂
Na bolaky sudocrem, má hojivý účinek. Pravidelně čistit, ale nevysušovat a 1x týdně peeling na tu krupičku.
@nikaak Nejlepší na suchou pleť s pupínky je A-derma, mají takový čistící krém na problematickou pleť, který ale vůbec nevysušuje, mimo těhotenství mi pomáhá a přitom nedráždí pleť, já mám atopickou, stojí něco do 400,-Kč, už přesně nevím, dlouho jsem ho nekupovala a k tomu Vám v lékárně doporučí i krém, v lékárně jsem pracovala, tak mám docela o té kosmetice přehled, jen v tom těhotenství se toho úplně nezbavíte, čekám už třetí mimčo a vždy pupence na zádech, tentokrát na obličeji nic zaplaťbůh, asi je to lepší s přibývajícím věkem 😄
Holky asi vás nepotěším, ale měla jsem úplně to stejné. Pomalu jsem se styděla vyjít z domu :( v lékárně mi tenkrát řekli, že to budu muset vydržet, že hormony krém nepřemůže..

Ja mam to same. Nekdy to jsou i velke bolaky a vubeč nevim co ny mi na to pomohlo. Jsem v 5. mesici