Menší váha v těhotenství. Jak jste to měly vy?
Ahoj holky 🙂
chtěla bych se spíše tak nějak pozeptat všech, jak jste to měli s vahou během těhotenství. Poprvé (8+5) jsem vážila 75 kg, potom 17tt 68 kg a 21+6 mám 73 kg. Stále je to méně než první váha. Gynekoložka z toho není zrovna dvakrát nadšená a já přitom jim skoro opravdu za dva. Tak nějak nevím, jestli si s tím nějak lámat hlavu nebo ne. 🙉
Já jsem měla ve 20tt o 8kg méně než byla moje startovací váha. Nikdo to neřešil. Vůbec pokud už ti to jde nahoru a dál to neklesá není důvod to nijak řešit. Rodit jsem šla s +3kg a z porodnice o 10kg lehčí než před tehu. Nestezovala jsem si😁😁
Zhubla jsem sice jen 4kg, ale až v 7. měsíci začala pomalu nabírat a na váhu před těhotenstvím jsem se dostala na přelomu 7.-8. měsíce. Nevidím v tom žádný problém, když to už teď nahoru jde 🤷♀️
@blackk21 Tak bych gynekoložku poslala k šípku 🙂 já jsem na počátku těhotenství zhubla 4 kg, které jsem dostávala zpět polovinu těhotenství. A ke konci jsem měla (od počáteční váhy) + 7kg. Není důležitá až tak váha tvoje, ale miminka.
Mala si vysoku startovaciu vahu, tak aj keby si rodila s 65 kilami, tak je to jedno, pokial mimco pribera a vsetko je ok 🙂
Se synem jsem sla rodit s +1kg, ted jsem ve 28tt a taky jeste nejsem na sve vaze. Pricina nevolnosti a tehotenska cukrovka.
Ja sla pred mesicem rodit s - 2 kg a mala se narodila 3030g - nikdo krome sestricky na gynekologii nic neresil a ta to resila taky jen do doby nez ji doktorka rekla ze mala pribira tabulkove - z porodnice sem sla lehci o dalsich 6 kg - taky si nestezuju 🙂
Teď se teprve začne víc tloustnout, já začala výrazněji až po 25tt. Teď jsou ještě mimča malinkatá, přibírají až na konci, není to lineární.
@leniczka23 Tak to bych určitě taky brala 😁
Tak jsem ráda, že si s tím nemusím nějak lámat hlavu. Samozřejmě dle screenegu a dalších UV mimčo nabírá krásné na váze tak jak má 🙂
Přesně jak píšou ostatní holky - nech to přirozeně když se podívám na některé maminky tak jsou jako proutek snad celé těhotenství a některé přiberou ještě předtím než se jim udělá větší bříško 🙂

@blackk21 Ja bych si s tim hlavu nelamala vubec. Proste jste na zacatku zhubla a tak je jasny, ze behem chvile nenaberete zpet to, co jste zhubla.
Ja jsem do 20tt nemela navrch ani kilo a nahoru to slo az od 21tt, takze urcite jeste priberete. Casu dost.