Může to být ještě holčička?

9. led 2021

Na prvnim screeningu ve 12+5.tt mi dr. rekl ze to bude na 60-70% kluk. I ja jsem videla takovy vyrustek na utz. Nicmene myslite ze je jeste sance aby to byla holcicka? Mela jste to nektera stejne?

alilali
9. led 2021

Jasně, že jo! Hele, tady to určení pohlaví v 12 týdne bych ještě nějak neřešila, občas se to po 20tt mění. A 60% není žádná jistota. Jinak jistota je po porodu, bratr s ženou čekali kluka, celou dobu jim tvrdili, že je to kluk a po porodu to byla holka.

Jinak nevím jestli jsi zklamaná a přála jsi si více holčičku, ale věř, že je to úplně fuk, pokud doma nemáš už pět kluků 😃 důležité je, ať je zdravé.

codal
9. led 2021

V tomhle týdnů je na stoprocentní výsledek hrozně brzo..mám několik kamarádek, kterým na prvním screeningu řekl doktor nějaké pohlaví, ale bylo to nakonec jinak. Proto můj doktor říká pohlaví až ve 20.tt, kdy je ta jistota větší. Každopádně mám i kamarádku, které doktor říkal chlapečka celé těhotenství a na sále byla dost překvapená 🤣, protože to byla holka.

michaela666
9. led 2021

Sousedka měla doma malého syna a při druhém jí řekli, že budou mít holčičku. Prodala kompletní klučíčí výbavičku i s kočárkem, autosedačkou,... a nakoupila VŠECHNO růžové, včetně kočárku za 35 tisíc. Těšila se na vysněnou holčičku a z porodnice si odnesla...zase chlapečka. Takže nic není nemožné dokud to není na světě. 😀

mamikry
9. led 2021

Nam tedy pokazde rekli kloucka pri 1. screeningu a kloucek to vzdycky byl. Jiste to je az po porodu, ale pokud ma doktor dobry ultrazvuk, zkusene oko a male je pekne natocene, tak to poznat muze. Videt pindik ale bude az tak za mesic.

zrzeckas
9. led 2021

Kamaradce rekli vsichni dr, co videli utz, ze to bude kluk a narodila se holka 😃..... Mala pak chodila nekolik mesicu v modrem 😃

makovice88
9. led 2021

@zrzeckas Ale u te holky to tolik nevadi, coz? Chodit v modrem je u holky lepsi, jak kluk v ruzove 😀 Zvlastni, ze to tak je..

Kazdopadne k tematu - mam take kamaradku, ktere tvrdili, ze ceka kluka a nakonec ma holku. I v dnesni dobe je opravdu spolehlivy pouze porod ☺️

clementina
9. led 2021

V tomto týdnu samozřejmě ano! My takhle "čekali kluka" až do velkého screeningu🙂

adel2507
10. led 2021

Mám kluka a holčičku a na 1. screeningu mi u obou řekli opačné pohlaví.😀
Na druhém už to ale bylo poznat dobře.😉

zrzeckas
10. led 2021
janagranada
18. led 2021

Zdravím ja mam tento ultrazvuk a také tam je vyrustek, co myslíte, je to stejne jako u vas?

ema90
18. led 2021

@janagranada Vyrustek je tam vzdycky v tehle fazi 🙂 Rika se tomu pohlavni hrbolek a urceni pohlavi se ridi podle toho v jake je poloze vuci pateri.

gruyerre
18. led 2021
lachtanice86
18. led 2021

@janagranada neni to vyrůstek, ale pohlavní hrbolek. Ten je tam i u kluků a holek, jen maji jiný směr

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru