icon

Může velké rozrušení v těhotenství ublížit miminku?

len81
15. kvě 2019

Jedna dobra duše mi dnes rekla něco o mém příteli hodně mi to rozrušiĺo a jsem horká hlava takže se to neobešlo bez křiku a breceni. Vše se vysvětlilo ale já se teď bojím o malého jestli mu to nějak neublížilo?? Vycitam si to.

ah1234
•
15. kvě 2019

Ja som kričala a plakala počas tehotenstva jedna radost. Neboj to malému neublíži ;) lepšie jak to držať v sebe

pipapi
•
15. kvě 2019

Jeeejda já byla s ex v jednom velkém stresu celé těhotenství, neustále řval, řvala jsem i já, hádky, bitky, pořád se muselo něco řešit, všechno padalo jako domeček z karet, nedařilo se...malý je úplně v pohodě, úplné sluníčko, jen se bojí řvaní ..myslím, že to nemá vliv..ale taky jsem se bála, že z toho bude nějak ovlivněný a vůbec 🙂

zuzajulie
•
16. kvě 2019

Idealni je usedave to vyplakat, aby se to nezadrzovalo jinde 🙂 je to ocistne 🙂) lepsi nez aby to vygradovalo v hysterak uragan

bayt
•
16. kvě 2019

@len81 Jednorázově ne. To by musely bejt zasažené všechny děti, vezmi si jak jsou obecně těhule náladové, hormony, plačtivost...

kuliseks
•
16. kvě 2019

Na me skocila pres plot doga, kdyz jsem sla kolem ciziho baraku v 7.mesici tehotenstvi.. sice se ukazalo, ze je to stene a hned se u me zastavilo, ale stejne to byl stres jak blazen, kdyz vite, ze proti vam bezi velkej pes a ten plot je tak nizky, ze je jasne, ze to preskoci. Krve by se ve me nedorezal. A syn je snad v pohode az na obcasne zachvaty vzteku jako deti mivaji 😃verim, ze takove veci musime ustat, to bysme jinak uz davno vyhynuli

journals
•
16. kvě 2019

Jo i ne. Jednorazove se nic nestane, ale verim, ze casty/permanentni stres miminku nepomaha az skodi. Projevit se to treba muze po porodu

ariadna12
•
16. kvě 2019

Stres muze ublizit, ja treba ve stresovych situacich vzdy zacala jako tehulka krvacet (bylo to vickrat, vzdy jsem se dozvedela den predtim cosi velmi nepekneho).

karloskaivet
•
18. kvě 2019

Já tady křičela na ex asi v 28 týdnu (první těhotenství) vesela jsem prádlo a u toho na něj jecela a můžu říct, že malá do mě kopala nehorázně a bylo mi na zvracení až omdlení. Ale jestli to malé ublizilo, nejspíš ne... Jen aby se ti nenarodil nervacek 🙂

fazolkave
•
8. črc 2019

Zazila jsem umrti blizke osoby + vlastnoručni oživování (masaz srdce) v 5.m a pote samotny pohreb. Byl to nejvic stresující a psychicky narocne obdobi. Maly ma nyni tri roky, je naprosto v poradku. V urcitych situacich citlivější, otazka, jak moc ho to mohlo poznamenat.. to se asi nedozvíme 😊