icon

Nachlazení v těhotenství. Co můžu?

petranaty
23. pro 2019

Ahojky ,prosím o radu , od rána mám hroznou rýmu ,bolest celého těle nateklé uzliny no prostě hrůza ...otázka zní ,co vše můžu v těhotenství ? Jsem 26tt .

verionka
•
23. pro 2019

Na rýmu třeba Stérimar, jinak Paralen...

karla2015
•
23. pro 2019

Uprimne nic moc, pokud se bude zhorsovat, zasla bych k dr....vincentka, lipovy a hermankovy caj s medem a citronem

petranaty
autor
•
23. pro 2019

@verionka jj ten sterinmar doma mám ...a paralen asi jen při teplotě ne ? Já nebyvam nemocná tak popravdě ani nevím co a jak :/

petranaty
autor
•
23. pro 2019

@karla2015 no tak snad to přes svátky přežiji :/ salát jsem udělala mám tady bordel jako v tanku ,ale jsem jo

petranaty
autor
•
23. pro 2019
eithelwing
•
23. pro 2019

Čaj, vitamíny, naparovat, Prissnietzuv zábal na krk. Prostě hezky postaru. Jen to bude trvat déle.
At se daří lépe!

ondul
•
23. pro 2019

Já sem prostě odpočívala s citronovym medovym čajem, hodně spala. Teplota naštěstí nebyla.

petranaty
autor
•
23. pro 2019

@eithelwing děkuji ,ten obklad vyzkouším

kiki1912
•
23. pro 2019

@petranaty na rýmu čichat rymovnik nebo promnout v prstech a vodickou co vytece potri boky nosu. A na krk pokud Tě škrábe tak septilen a jinak čaj s medem a tepla postel

goovana
•
23. pro 2019

Já brala homeopatika na bolest v krku homeogene9 ZA mě super věc, pak septilen a na rýmu třeba mořskou vodu

verionka
•
23. pro 2019

Myslím, že Paralen i celkově tlumí bolest, ale pribalovy leták bude vědět víc 😁

joripage
•
23. pro 2019

Tinktura z Lichořeřišnice, přírodní antibiotika, mám vyzkoušeno, opravdu funguje 🙂je v tom sice drobet alkoholu, ale je to zanedbatelné 👍