Návaly v těhotenství. Co s tím?
Holky jdu se sem raději zeptat. Jsem ve 22tt. Je to první těhotenství, takže nevím, jestli to je běžné, nebo ne.
Už 3. den mám vodnatý průjem. To bych až tak neřešila...S tím mi začal reflux skoro nonstop, ale to je možná tím, že víc ležím.
Ale...Ráno vždy proběhne tak, že se cítím celkem fajn a že bych mohla nějak fungovat ( až na průjem), ale po dojedení snídaně začnu mít tak půlhodinu až hodinu fakt zvláštní stavy. Mám návaly dušnosti a motání hlavy, jakoby až před omdlením..Jsem absolutně vyčerpaná, že mi fakt nedělá dobře ani chodit, ani sedět. Musím si jít lehnout. V posteli, I když jsem v klidu, tak mám dušnost a zrychlený tep třeba půl hodiny.. Jako fakt mě to už dnes vyděsilo.
Říkám si, že jsem vyčerpaná, moc nejím, kvůli tomu refluxu a těm stavům. Počkala bych, co zítra...
Na druhou stranu mi to příjde asi až moc. Vím že v těhu mohou být dušnosti, motanice atp, ale že by až tak?
Já teda v těhotenství měla ráno po jídle taky takové divné stavy, že jsem si musela lehnout a jen co jsem se zvedla, tak mi bylo zas na omdlení. Podle mě se nějak hýbne cukr v krvi nebo tlak. Zkoušela jsi při těch stavech měřit tlak? Zrychlený tep to nevím a ten průjem bude taky blbý kvůli dehydrataci. Pokud máš pochybnosti určitě nic nezkazíš konzultací s doktorem. Lepší zbytečně.

@reeeza ahoj, neni to tak, že bych tě chtěla vylekat, ale rozhodně bych jela k doktorovi, klidně i na pohotovost.