icon

Příčiny pocitu lechtání v těhotenství: Co to znamená?

6. únor 2025

Nevim co to je, ale mela jsem to v prvni a i ted v druhem tehotenstvi. Sedim nebo lezim v klidu, a citim, jakoby v krevnim obehu takove lechtani, co to muze bejt? Takove jakoby hooodne jemne brneni ktere lechta, no nevim jak to popsat lepe :D Citim to zejmena v rukou, niekdy v celym tele. Nerikam ze je to spatny pocit, spis zvlastni. Nekdy se zacnu smat protoze je to fakt smesny pocit. Muzou to byt takove tehotensky divny stavy? :D nebo to muze byt ten efekt zvysenyho krevniho objemu?

vlasta1981
•
6. únor 2025

Kolikátý týden ?

autor
•
6. únor 2025
lis6
•
7. únor 2025

No já měla svědění a byly to nějaké zvýšené hodnoty, zašla bych se poradit na gyndu.

autor
•
7. únor 2025

@lis6 o svedeni ani nemluvim je to hrozny, zejmena ruce. A ano mam leukocyty zvyseni, norma je do 10 a mam 11 ale pry to tehotne zensky maji

monuleee
•
8. únor 2025

Já to mela taky. Zjistila jsem že mi to dělaly mléčný výrobky. Zkuste přiměřené množství magnesia

vlasta1981
•
9. únor 2025

Leukocyty to nedělají,mela jsem je mnohem vyšší a nic . Může to dělat málo magnesia ...pijt gemerku alespoň jednou za týden ...brala jste někdy léky na nějakou alergii co jste teď vysadila ?

autor
•
9. únor 2025

@vlasta1981 ne leky to vubec.. Zvyknu pit minerálky jako je treba mattoni

vlasta1981
•
9. únor 2025

Ja měla právě to lehtani po vysazení xadosu na začátku tehu. Mattoni nemám z yseny obsah magnézia