Nevolnost, bolest pod žebry, křeče v 16tt

nikolkama
23. lis 2018

Holky, potřebuji uklidnit k doktorovi lítám s každou maličkosti až si připadám blbě :( jsem v 16tt a od včerejšiho dne je mi divně (na zvraceni) bolí mě pod žebry (když si lehnu bolest přestane), celkově mě poboliva spodek bříška do toho dostávám šílené křeče snad všude kde je to možné :( nejvíc mám strach že mě tohle vše postihlo ze dne na den, říkám si že je to v těhotenství asi normální, ale už v 16tt?

keilin
23. lis 2018

no to rozhodně normální není. Mě teda taky tohle těhotenství dává zabrat a jsem v tomhle stejná jao ty je mi blbý tam pořád chodit ale držím se toho že radši budu za plašana a třeba i hysterick ou těhuli ale jistota je jistota. Já měla bolesti a křeče hlavně v podbřišku, motala se mi hlava a taky na zvracení ..trochu se to zlepšilo teď 18+0 ale i tak nic moc pocit měla jsem strach. Prý mám špatný tlak a nízko placentu tak ty bolesti mě děsí abych nepotratila ..holy mi doporučily železo to mi trochu pomohlo ale radši se prostě šetřím v rámci možností. Radši tam prostě zajdi za každou cenu lepší než něco podcenit. Jde o miminko ale i o tebe!
Držím palečky

bonavoxa
23. lis 2018

Podobny stav jsem měla v noci, ale to už jsem přenášela, ale i tak jsem letěla hned ráno do nemocnice. Bala jsem se preeklampsie, ačkoli jsem neměla otoky, tlak nízký, v moči nikdy nic. Vyšetřili mě, hospitalizovali, měřili tlak, zkoumali moc a dali kapacku s Deganem na tu nevolnost. Magnoslov na křeče. Udělala bych to tak znova.

nikolkama
autor
23. lis 2018

Trošku jsem se prospala a je mi lépe, ale nevím obavy jsou stále pro to ujištění že je vše ok si k doktorovi zajdu. Snad na mě jen leze nějaká chřipka začínám mít kašel a při kaslani se musím zohybat jak mě bolí bříško (bolesti bych to ani nenazvala spíš je to nepříjemné pnutí) ale to je prý normální po předchozí sekci jak se vše napina

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru