icon

Placenta vepředu. Kdy jste začaly cítit silnější pohyby?

nika787
Dnes v 11:55

Ahoj holky, které jste měly placentu vepředu. Kdy jste začaly cítit silnější pohyby? Jsem 22+5tt a pohyby cítím, ale dost slabě a jen když ležím na zádech. Většinou je cítím ráno a večer. Přes den skoro vůbec.

strom14
Dnes ve 12:00

Ja jsem si jich zacala vsimat kolem 20tt, ale jen takove slabe bublinky. Ve 22tt jsem si uz byla jista, ze je to miminko. Ale porad nic extremniho.
Ted s druhym mam placentu vzadu a to je teda peklo uz od 16tt. 😀
Pres den jsem je taky moc necitila. Jen kdyz jsem lezela.

mabs
Dnes ve 12:05

Já až ve 27. týdnu

piggy123
Dnes ve 12:18

Jsem taky 22+5, ale nevím, kde mám placentu. Pohyby cítím jen občas a málo, vždycky jen takové maličké ťuknutí ve spodní části podbřišku. Jinak nic.

nika787
autor
Dnes ve 12:26
@piggy123

Jsem taky 22+5, ale nevím, kde mám placentu. Pohyby cítím jen občas a málo, vždycky jen takové maličké ťuknutí ve spodní části podbřišku. Jinak nic.

@piggy123 no ja cítím takové tlumené kopnutí a občas takové zavlnění. Asi 3x jsem dostala bombu až jsem se lekla. Ty tlumené pohyby právě dělá placenta na přední straně je to jako polštář. Spíše mě zaráží, že je cítím třeba jen dvakrát za den a jen na chvíli.

mabs
Dnes ve 12:37
@nika787

@piggy123 no ja cítím takové tlumené kopnutí a občas takové zavlnění. Asi 3x jsem dostala bombu až jsem se lekla. Ty tlumené pohyby právě dělá placenta na přední straně je to jako polštář. Spíše mě zaráží, že je cítím třeba jen dvakrát za den a jen na chvíli.

@nika787 Klid, ještě je brzy. A placenta vepředu je horší. Tam bývají pohyby cítit později.

piggy123
Dnes ve 13:46
@nika787

@nika787 tak to cítíš víc než já, když to přirovnáváš ke kopnutí a dokonce si párkrát dostala bombu 😁 já fakt vždycky jen lehké ťuknutí a vždycky jen v té spodní části a taky jen párkrát denně, někdy třeba jen jednou, někdy třeba 5x…. Ale na ultrazvuku se mimino hýbalo jako akrobat 😅

nika787
autor
Dnes ve 13:55
@piggy123

@nika787 tak to cítíš víc než já, když to přirovnáváš ke kopnutí a dokonce si párkrát dostala bombu 😁 já fakt vždycky jen lehké ťuknutí a vždycky jen v té spodní části a taky jen párkrát denně, někdy třeba jen jednou, někdy třeba 5x…. Ale na ultrazvuku se mimino hýbalo jako akrobat 😅

@piggy123 tak to jsem klidnější. No příští týden mám poradnu tak jsem zvědavá.