icon

Podle UTZ ve 21tt to bude holka

spajkina
10. bře 2016

Ahoj, byla jsem na ultrazvuku v 21 týdnu a doktor mi řekl,že to bude holka. 🙂 Jen se chci zeptat, jestli to byla u vás nakonec holka,nebo to doktor ještě změnil. Vím,že u holek je to na 50 %, Kdyby to byl nakonec kluk,tak to určitě nevadí,už máme doma jednoho..tak by měl partáka. 😉 Děkuji za odpovědi. 🙂

mrskato
•
10. bře 2016

mě řekli ve 20tt, že to bude děvčátko, pak jsem se ptala každý ultrazvuk na pohlaví, pokaždé řekli, že to bude děvčátko a nakonec to bylo děvčátko 🙂 myslím, že v tom 20-21tt se to pozná už dobře, ale každý se může někdy seknout, že? Já jsem stejně pro jistotu kupovala neutrální barvy, po porodu už bylo vše růžové 😀

ayenkas
•
10. bře 2016

U nás to doktor kolem 20. týdne trefil vždy přesně - obě pohlaví🙂

betelgeuzz
•
10. bře 2016

V tom 20 tt by musel být doktor snad slepý, aby se spletl. Mně řekli v prvním těhotenstvím pohlaví ve 12tt a ne, že tipovali, doktorka si byla naprosto jistá. Ve druhém těhotenství to řekli v 16 tt a oboje správně.

tulikiss
•
10. bře 2016

u obou mi vzdy ve 12tt tydnu rekli co to bude a opravdu bylo a to mam od kazdeho jeden kus 😀 takze mam zkusenost jak s klukem tak s holkou.

mandala
•
10. bře 2016

Podvakrát mi řekli, že to bude holka a podvakrát to byla holka. Po třetí jsem se už radši neptala 😀

claire90
•
10. bře 2016

U prvního to holkou zůstalo, u druhýho to byla holka a ve 30tt doktorka zděšeně prý jestli jsme ještě nenakoupili moc růžový výbavičky (nenakoupili, jen připravili vše po první 😅 ), že je to kluk a tím to zůstalo 🙂

sarivojvodova
•
12. bře 2016

Nám řekli ve 12 tt holčičku na genetice. V 16 tt kluka, ve 21 tt na velkém utz kluka a teď ve 26 tt opět na genetice (3D) kluk jako buk! 🙂

japona
•
12. bře 2016

Pokud vám ve 20.tt řekli na velkém uzv, že je to holka, tak můžete v klodu nakupovat růžové.. 🙂

maru9
•
12. bře 2016

Já pokud bych neviděla jasný důkaz, tak bych možná koupila pár růžových věcí, ale rozhodně ne všechno!! zrovna včera mi kolega říkal, že jeho kamarád celé těhotenství mysleli a na všech UTZ potvrzovali holku.. a pak byli všichni překvapení, dkyž se narodil kluk. Mně osobně to třeba neřekli do teď jasně, jen se přiklánějí. Takže bych byla opatrná

spajkina
autor
•
5. zář 2016

Je to holka. díky všem za odpovědi.