Pohlaví dítěte: Zjistili jste ho před druhým screeningem?
Ahoj holky, chci se zeptat, dozvěděli jste se některá pohlaví děťátka před druhým screeningem ? Nemyslím teď 1 screening, kde to není ještě 100%
Ale jdu v 17tt na prohlidku tak jsem zvědavá, údajně už by to mělo byt jasně rozpoznatelné, když se teda mimi pochlubí 😄
Mate některá zkušenost ? 🙂
@krisstina93 a teď koukala a nic tam “netrčelo” proto mi rekla ze mam velkou naději naa holku
Tak jsem zvědavá 😄
@kristynaprandl myslím, že máme celkem podobný utz,že to holčička bude😊
@kar17 tak to je jasná holčička 🥰 samozřejmě ty pohlavní hrbolky jsou rozhodující v tom týdnu 🙂 já mam fotky snnad u všech 3 s nohama nahoře takže pohlavní hrbolek nikde😄 ale jak říkám, já jezdím naa Gennet na screeningy a tam když jsem se ptala naa pohlaví, hned zamířili mezi nozky, a vždy se trefili 🙂 v tom 1 screeningu, tak jsem fakt tentokrat zvědavá 😄
Na prvním screeningu odmítl ukázat obličej, ale doktor se smál, že je to 100% kluk a je na to hrdý 😂 Potom nám to potvrdily i testy z krve. Na druhém screeningu stejná situace, syn hrdě vystavoval pindíka. Naopak mojí doktorce ho vůbec ukázat nechtěl, přitom jsem tam byla co měsíc 😄
@kristynaprandl vidím to i vás právě 😊😊mi máme nožky taky nahoru jen se to dobře zachytilo, ale u vás trochu zavazí víc, ale nemyslím si, že by to byl chlapeček 😊😊taky jsem moc chtěla holčičku, syna už mám a do třetího by jsme nešli určitě 🙈😅teda manžel 😊😊😅
@kar17 jee vy tam něco vidíte ? 🥰 mě přijde na te fotce jako by curalo😄😄😄takovej ocásek zaa zadeckem
@kristynaprandl myslím že tohle je ono, najděte si na fb theory Nub theory Queens já tam poslala utz správcům do soukromé zprávy a jsou fakt dobrý, fakt to poznají, mě dr napřed řekl 65%chlapečka, a podle jejich odhadu holčička a fakt ji mám už 2x potvrzenou 🙈🥰.
@kar17 tyto já FB nemám :( ale asi mate pravdu, druhy syn na stejném UTZ toto nemá 🤷🏻♀️
@kristynaprandl můj syn taky ne😊😊😊stojí to nahoru🤣🤣🤣😊😊tak držím palce, úplně chápu vaši touhu po holčičce 🙏❤️😊
Ahoj holky zdravím z UTZ 16+2tt s odhadem 70-80% holcicka 🥰
Zkoumali jsme mezi nozkama a nic tam netrčí, vypadalo to jako kávové zrno 🥰takže doktorka se přiklání k holce.. máme si to ale nechat potvrdit na tom 2 screeningu kam jedu 1.3 tak jsemm zvědavá ❤️
@kar17 Ahojky tak jak jsi na tom? Stále holčička? Mě čeká 1.3 druhy screening tak doufám ze se to potvrdi 🥰🥰
@kristynaprandl Ahoj🤣🤣no už musí mám spoustu růžového 🤣🤣mě to potvrdil můj dr., cca 19tt,a na genetice jsem byla hned v lednu a tam bez váhání řekli holčičku ❤️😊. A jelikož mi nedělá dr utz na každé kontrole tak už jsem se kde ptát neměla🙈😊. Bude mi přej dělat v březnu v 30tt.😊Držím palce😊❤️
@kar17 jeeee tak skvělý 🥰🥰 to mam radost 🙂 tak já se taky ozvu po genetice zda je to teda princezna nebo nee 😄
@kristynaprandl Budu se těšit, hlavně ať jste zdraví 😊🥰

@krisstina93 no kluci jdou ale lépe vidět než holky, my jsme u druhého syna, videla mezi nohama poradne něco špičatého.. vůbec nedělala pohled z profilu ale mezi nozickami 🙂 a moje doktorka mi to v tentýž tydenn potvrdila 🙂
A teď mi bylo řečeno ze kluci v tom 13tt bijí do oči tím hrbolkem ze to jde hezky poznat
Vždy na UTZ koukali mezi nozicky a určili