icon

Pohlaví podle UTZ ve 21. tt, jaký máte názor?

msga
15. bře 2014

Ahoj všem,

Chtěla bych Vás poproist o názor, jestli to bude kluk nebo holčička. Někde mi to přijde celkem jasné, ale pak zas vidím "něco, co mi mě nalomí a nejsem si jistá.
Přikládám i odkaz an Youtube, kde je nahrané video z ultrazvuku a prdelka je vidět od 1:50. 🙂

Jednou nám řeknou že je to klučík a pak zas holčička a já bych už ráda něco málo ponakoupila. Předem děkuji 🙂

Pohlaví podle UTZ ve 21. tt, jaký máte názor?Pohlaví podle UTZ ve 21. tt, jaký máte názor?Pohlaví podle UTZ ve 21. tt, jaký máte názor?
Strana
z2
msga
autor
9. dub 2014

@holubing Tak coo? dnes jste měli mít kontrolu, pokud se nemýlím🙂 jsem napnutá 🙂

holubing
9. dub 2014

@msga JE TO KLUK🙂) a vse je v poradku, bylo to bozi🙂

msga
autor
9. dub 2014

@holubing Vážně??? teda..to bych vůbec neřekla. Tak teď je mi jasný, že i nám v pondělí řeknou, že je to chlapeček..však druhý už bude ta naše vysněná holčička, aspoň bude mít velkýho bráchu, který ji ochrání 🙂

holubing
9. dub 2014

@msga jj prsne. me tam doktor rek, ze holcicka chce vytrvalost🙂

msga
autor
15. dub 2014

@holubing Ahoj, tak jsme byly včera v poradně a na UTZ a vypadá to, že tam nic navíc opravdu nemá, takže prý holčička nakonec 🙂 včera jsme tedy konečně objednali kočárek, doufám, že se už nic nezmění a nebudeme v růžovém kočárku vozit klučíka 🙂

whatty
15. dub 2014

já byla včera na velkém UTZ v 21 tt a prý asi holka tak to taky nevím z jistotou ☹ což je na prd..tak snad mi to někdo řekne časem 😒

msga
autor
16. dub 2014

@whatty ono u těch holčiček to chce opravdu potvrdit alespoň dvakrát 🙂 může tam mít nožičky nějak nebo tak a nakonec to bude kluk..nám teda řekli už 3 krát, že to vypadá na holčičku, tak tomu už věříme. Nemáš fotku? 😀

whatty
16. dub 2014

Nemám fotku právě vždy byla točená tak že ani fotku nedal,první páteří k nám pak hlavu vraženou v placentě tam nebylo nic vidět ale hned ve 13 tt nám dr Vlašín řekl že to vypadá na holku a v pondělí po druhé řekli že to vypadá na holku...tak nevím..jedu ještě příští středu do brna tak uvidíme... 😒

msga
autor
7. kvě 2014

tak holky já teď ležím na rizikovce a máme potvrzenou holčičku 🙂

Strana
z2