icon

Pohlaví v 18 týdnu a pak změna - je to možné?

ellu016
31. črc 2018

Ahoj, chci se zeptat zda je možné že vám řekl doktor v 18 týdnu že asi holku a pak na tom velkým utz to změnil?Včera mi řekl že to vypadá asi na holku ale nechci tomu moc věřit , jednak proto že se fakt cítím na kluka a vše tomu nasvědčuje a jednak i proto že bych jsi chlapečka přála už jednu holčičku doma máme tak bych chtěla páreček ale samozřejme budu mít rádá i holčičku a za 3týdny jdu na ten velký utz do nemocnice tak bych jsi to chtěla potvrdit i od jiného dr. Jde mi jen o zkušenosti zda tomu tak je 🙂 Děkuji

Strana
z3
lioness34
31. črc 2018

@ellu016 pokud řekl holčičku tak to tak nejspis bude. Dnes jsou ultrazvuky na vysoké úrovni.
Ohledně pohlaví - ja chtěla druhého kluka a i jsem si myslela, ze to bude kluk a když nám řekli holku byla jsem překvapena .... a je to lepší když jsou holky dvě,mají nádherný vztah. A i až budou dospělé - podle mě mam taky segru to jsou pak jak kamosky nebo holky co proste mají k sobě blízko a chápou se....já jsem za segru rada - ze nemám brachu mi nevadí. I když by byl k segre tak by to nevadilo spíše naopak 😉😁

misicka1988
31. črc 2018

@ellu016 Mojí sestře před 2 lety tvrdili do 18 týdne že bude mít holčičku, dokonce 2x. Pak přešla k jinému gynekologovi ( stěhovala se ), a hned při první kontrole jí řekl nový doktor že je to jasný kluk. A kluk se jí i narodil 🙂 Jinak mě všechny děti odhadli vždy dobře. První i druhé těhu poměrně stejné, 1.holka, 2.kluk. Třetí úplně jiné , a holka. Tvar břicha vždy úplně stejný.

michaela_2
31. črc 2018

Tak podle stáří krve mi vyšlo, že první (dcera) by měla být kluk a druhé (syn) holčička 😀

maggiele
31. črc 2018

Ahojky, me se to tak stalo. Na 1.ultrazvuku mi doktorka rekla s jistotou, ze to bude holka. Pak mi rekl i muj gynekolog, ze "to bude holka, takto by si kluk nohy nikdy nedal". Takze uz jsme pocitali s holcickou kdyz to nezavisle na sobe potvrdili 2 odbornici. No a na 2.ultrazvuku uz nam doktorka ukazovala pindika😄 Takze doma mame chlapecka🙂Mozne je vsechno.

oveckaluky
31. črc 2018

@michaela_2 A vyšlo to podle starší nebo mladší krve?

astyna
31. črc 2018

Ono všechny plody ze začátku vypadají jak holka. Ten pohlavní základ je stejný.

Těch případů znám strašně moc - nejhůře dopadli naši známí, kterým až pár dnů před porodem v porodnici řekli "ale že ten kluk bude velký" a to jim pořád říkali, že budou mít holku....A byl to kluk jak buk, tak na fb prodávali všechny věci, manžel honem sháněl nové věci 😀

astyna
31. črc 2018

@oveckaluky

no a když jsme stejně staří? Podle té teorie tedy vždy, když je starší žena než muž, tak se musí narodit holka? Já mám 2 kluky a jsem o 8m starší než muž 😀

michaela_2
31. črc 2018

@oveckaluky podle mladší - dle návodu na netu 😀

astyna
31. črc 2018

@michaela_2

Dle mladší by nám to vycházelo 🙂 Ale to bychom byli předem odsouzeni mít jen samé kluky, když je manžel mladší :DDDD

oveckaluky
31. črc 2018

@astyna Ne, jde o stáří krve, ne věk rodičů.

@michaela_2 Tak super, to je tedy taky fakt 50 na 50 😀

ellu016
autor
31. črc 2018

@michaela_2 tak podle toho nám vychází dcera a teď by měl být chlapec 🙂

ellu016
autor
31. črc 2018

@astyna toho se právě obávám, páč na holku mám vše po dceři ale kdyby to měl být chlapec tak nemám ani bodyčko :D ale tak uvidíme co řekne jiný dr v té nemocnici

ellu016
autor
31. črc 2018

@misicka1988 Takže ji řekni v 18 tt že je to chlapec ?

misicka1988
31. črc 2018

@ellu016 No snad dokonce až v tom 20tém. Měsíc a půl žila v domění že to bude holka, dokonce už i něco nakoupili růžového 😁 Dala to mě, protože jsem zrovna čekala holčičku já 😊

codal
31. črc 2018

@ellu016 s první dcerou jsem byla jasně přesvědčená o holčičce a byla to dcera.Ted v druhém těhotenství mi bylo úplně jinak, furt blbě, hrozny stavy, všichni mi říkali, že vypadám úplně jinak, takže jsem sázela spíš na chlapečka.A je to druhá slečna.. i podle čínského kalendáře to měl být kluk,ale ultrazvuk už několikrát ukázal holčičku.. na tom 18.tt už je to většinou dost vidět,ale kamarádce doktor řekl třikrát kluka a z porodnice odjížděla s dcerou, takže nic není nemožné,ale na babské rady a pocity bych moc nesázela🙂..

oveckaluky
31. črc 2018

@michaela_2 Tak podle tohohle nám vychází dva kluci a máme holky 😀

vendelinka08
31. črc 2018

no tak já nevím... já jsem u prvnch dvou těhu nevěděla co se narodí, jeliko jsem to nechtěla vědět.... u prvního jsem tušila chlapečka, u druhého chvíli holčičku, ale to možná bylo přání kvůli manželovi... narodil se druhý kluk a teď si to nechám říct a jsem zvědavá... a nechám si to jen proto, že už mám všechny věci po klukách prodané a tak budu dělat novou výbavičku a další mimčo už neplánujeme... takže tak...

vendelinka08
31. črc 2018

jo, jinak mi kartářky předpověděly holčičku, takže uvidíme, jestli jim předpověď vyjde 😉

astyna
31. črc 2018

@oveckaluky

Takze pokud se "nepohne" s krvi,tak jsme na tom porad stejne (vek= stari krve) podle tabulky vychazi "zelene" pole - cituji: pohlavi bude podle mladsiho z rodicu 😀

urtica
31. črc 2018

Vím o případech, kde se doktoři v odhadu pohlaví pletli až do porodu...

oveckaluky
31. črc 2018

@astyna Ne, opravdu jde o krev, kdo ji má starší (podle jiných zdrojů mladší, takže babo raď 😀) - mění se co 7 let 😉

astyna
31. črc 2018

@oveckaluky

Tak to asi porad nechapu,jak se to muze menit,kdyz jsme s muzem stejne stari 😀 me se vzdy krev vymeni drive.

oveckaluky
31. črc 2018

@astyna No pokud jste stejně staří, tak je to na náhodě 😀 Tam jde i o to, v kterou dobu otěhotníš, ale počítat se to dá, jen když je mezi vámi věkový rozdíl, a to jiný, než právě těch 7 let, protože pak se vám může měnit najednou a zase je to na náhodě. Můj příklad:
Vychází se z toho, že se krev obměňuje každých 7 let, a podle toho, kdo má jakoby blíž k té výměně, a tedy starší krev, se pak odvíjí pohlaví. Př. se starší dcerou - v době otěhotnění mi bylo 20, muži 24 - tedy mně do výměny zbýval rok (ve 21) a jemu 4 roky (ve 28). Měla jsem starší krev, narodila se dcera. U mladší mi bylo 25, zbývaly tedy 3 roky, muži 38, zbývaly mu tedy k výměně 4 roky - opět jsem měla starší krev, opět se narodila dcera 🙂 První dceru mám z prvního manželství, proto jsou ta čísla jiná 😉

ldik
31. črc 2018

Teda nezlobte se na me, ale nechapu jak muzete verit povere o zavislosti "vymeny krve" a od toho se odvijejiciho pohlavi miminka... Clovek by rekl ze v 21.stoleti uz se vseobecne vi jak je to s chromozomy a oplodnenim vajicka spermii... To jako podle vas chlap 7 let produkuje jen X a 7 let Y nebo co???

ellu016
autor
31. črc 2018

@ldik Prosím Vás tato diskuze je pouze o tom komu to vyšlo a komu ne , někomu vychází stáří krve, někomu zase jiná babská rada , pouze jde o ZAJIMAVOST , paní tato metoda vychází tak se o to s námi podělila nikomu nic necpe , tak nám prosím Vás nekažte diskuzi když takovým věcem neveříte a ani radši takové věci nečtěte když vás to pobuřuje. Moc děkuji

ivuska1986
31. črc 2018

@ellu016 ahojky, ve 13. týdnu se me sam dr zeptal, zdali chci vedet pohlavi, pry to vypadá na kluka, ve 22. mi jina lekarka sdelila, ze holcicka, tak mame doma Andulku💓

madrilena
31. črc 2018

@oveckaluky no co se tady na MK člověk nedozví 😎

oveckaluky
31. črc 2018

@ldik To jsou babské pověry a zkoušíme je z legrace, samozřejmě 😂 Trochu nadhledu by to chtělo 😉

mataharyy
31. črc 2018

@ellu016 u prvního celé těhotenství říkali že to bude holka, tchyně dostala nákupní horečku (měla to být první holčička v rodině) a narodil se kluk tak obdařený, že se na něj chodili sestřičky koukat a jedna říkala že si na něj do patnácti počká, dodnes nechápu jak to mohli přehlédnout, při té velikosti 😂😂

Strana
z3