Poloha ve 25.tt. Měla jste některá také tak?
Zdravim holky,
dneska jsem byla na 3D ultrazvuku, nepovedlo se, dite je natlacene v male panvi s oblicejem k pateri. Trapi me caste bolesti bricha a tvrdnuti cca 10x do hodiny. Muze to byt pry tim. Mela jsem nektera take tak? Muze hrozit predcasny porod?
@zdenule23 No ja byla vcera u sveho dr., A ten rikal, ze vse v poradku, cipek 5 cm. Jen ze dite je na pric. A prave dnes primo ve fakultce na 3D, ze je prave az uplne dole a ze mi tlaci hrozne na mocak, ze jestli fakt dr. rikal, ze je vse ok, divila se, ze me neposlal na vysetreni do nemocnice. Tak tezko rict...
Tak uvidíš jak ti bude. Pokud se to bude zhoršovat tak vážně jeď.
Ahojky jsem take 25 tyden a take mam tvrdnuti 😪 je to neprijemny a v noci me to budi. Vricho ztvrdne a vubec nema tendenci povolit. Beres horcik?! Mne vubec nezabira 🤷🏼♀️😪
Kazdopadnw to rekni doktorovi a on ti bude meri cipek, zda drzi. Na tvrdnuti mi kazdej rekl ze uz je to normalni, ale mam jo taky porad…
@janinne7 beru, zvysila jsem davku na tri denne a trochu je to lepsi. Cipek jsem mela 5cm
Ja uz jich beru 5. Spis v noci mivam to tvrdnuti. Musim vzdy z postele a rozchodit to aby brisko polevilo… jestli vadi nejaka poloha 🤷🏼♀️ Nevim, ale moc mi nevyhovuje na boku a prevazne jsem tedy na zadech podeprena a nebo v takovym polo na boku 🤷🏼♀️😪 taky se priste musim zeptat kolik ten cipek meri jestli se mi nejak nezkracuje. Hodne stesti 🍀
@janinne7 Dekuji 🙂 me to taky chyta predevsim v noci a pohyb nepomaha, tak to asi budem muset nejak preckat, uz nam moc nezbyva ;)

Já sice nevím kde je malý natlačený, ale cítím často tlak v pravé části pánve. A právě kvůli tomu že mi často tvrdlo břicho, jsem v úterý jela do špitálu. A monitoru zaznamenal děložní činnost. A tak ležím ve špitále, protože mi hrozil předčasný porod. Záleží jak se cítíš,ale pokud máš obavy raději jeď do špitálu ať se na tebe podívají. Lepší jet 10x zbytečně než něco zanedbat